Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odbacuju optužbe
Povratak na članak

Dinamo: Osuđujemo napad na mladiće u Dubravi

"GNK Dinamo osuđuje svaku vrstu nasilja te pozivamo sve nadležne institucije da reagiraju kako bi se ova situacija što prije riješila i nadamo se da će počinitelji odgovarati za svoja djela"

Komentari 15

Avatar mihic
mihic
23:37 25.10.2014.

Sto svi skupa radite od mog dinama? sram me i mamica i bbb i plaćenika i muktasa karta za kunu i zzd dinamo . ... bas nekad zaboli kad vidim moj dinamo. Kad vidim ljude iste kao ja koji samoamo slegnu ramenima i jazu jeib ag Ocu dinamo da mi netko ne prijeti ako kažeš da mamic nešto radi dobro i da sam odmah mamicevac ocu dinamo nošen bbb koji ga jedini pjesmom mogu dignuti ocu dinamo i Maksimir na kojem dođemo svi iz Hrvatske koji ga volimo ocu da sinu objasnim primjerom sto je dinamo jer ovo što danas gledamo nije za ponositi se....

VL
JA
JackRussell
10:40 26.10.2014.

Hrpa narkomana se posvađala usred noći, uopće nije ni čudo da je došlo do pucnjave i onda oni odmah izdaju priopćenje i napadaju Mamića?!?!? I još mediji to podržavaju. Da vas pitam, jeste li vi svi poremećeni? Deželiću, gdje si?

VL
Avatar mama mia
mama mia
07:58 26.10.2014.

Dečki jel ste vidli sinoć Luku, bio je šef na terenu a igrali su Mesi, Neymar, Ronaldo i drugi nogometni multimilioneri

VL
Avatar Zagrepčanec123
Zagrepčanec123
01:21 28.10.2014.

Dinamo ce opet cvasti kad Mamici odu s vlasti! Podrska svim BBB u istjerivanju tumora hrvatskog nogometa iz nase svetinje! Ne dajte se decki!

VL
Avatar štrumpf
štrumpf
10:29 26.10.2014.

Ovo su stvarno gluposti,kakve veze ima Dinamo sa nekom pucnjavom u kojoj su ranjeni navijači Dinama koji sigurno nisu bez razloga dobili metak... ipak svi mi znamo kad se vadi oružje i puca po nekome... Samo neka policija odradi svojj posao a ovo tužakanje BBB je glupo i to malo dijete nebi povjerovalo ...

VL
DU
Deleted user
10:39 26.10.2014.

Ovaj dvojac gore je dinamova gorka sudbina.

VL
Avatar cluesblues
cluesblues
08:51 26.10.2014.

pitaj boga o cemu se tu radi - to je dubrava, olimpijsko selo (jer svi hodaju u trenirkama) - janjevci, bosanci,hercegovci, romi….vecina zivi od droge, sverca i preprodaje automobilskih dijelova sa ukradenih automobila, djeparenja….dakle sve je moguce, od krvne osvete do nerascicenih dugova, tak da je nekakav "obracun izmedju navijackih frakcija" zadnja stvar na koju bi covjek pomislil…ali ko zna, cak i to je moguce...

VL
Avatar gecdra
gecdra
07:35 26.10.2014.

Žljka Jovanovića za predsjednika i pucnjave buju prestale .

VL
Avatar Jack_Bauer
Jack_Bauer
21:40 25.10.2014.

Nećeš razbojniče!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.