Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dinamo traži 9 mil. €

Englezi: Brozović pregovara s Arsenalom, Talijani: Dogovorio je s Milanom!

marcelo brozović
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
19.12.2014.
u 12:12

U članku se ne navodi koliko je Wenger ponudio za Brozovića, ali uskoro bi transfer mogao biti pri kraju.

Marcelo Brozović ove će zime najvjerojatnije napustiti Dinamo i otići u veći klub. A ako je vjerovati pisanju Metroa, njegova nova destinacija biti će – Engleska. Metro piše kako je Arsenal blizu realizacije transfera. Navodno je prva ponuda ''topnika'' odbijena, ali je poboljšanu Dinamo prihvatio i preostaje samo dogovor s igračem. 

"Brozović, koji je prozvan hrvatski Xavi zbog stila igre, jedan je od najtraženijih igrača u Europi trenutačno", piše Metro.

U članku se ne navodi koliko je Wenger ponudio za Brozovića, ali uskoro bi transfer mogao biti pri kraju.

S druge pak strane, talijansko izdanje Goal.coma tvrdi da je Brozović sve dogovorio s Milanom.

"Milan je postigao usmeni dogovor s Brozovićevim ocem, dakle Marcelo je spreman otići na San Siro. A i dogovor između Dinama i Milana lako je moguć, jer razlika u ponudi i potraživanju nije tako velika: Dinamo traži devet milijuna eura, Milan nudi sedam", doznaje Goalov stručnjak za transfere Luca Momblano. 

>>Čop i Brozović odlaze iz Dinama, Henriquez prva špica plavih

Komentara 18

ED
europski dinamo
10:47 19.12.2014.

Zakaj te smeta prodaja Brozovica preko repke? Tako su prodani Modric,Corluka,Eduardo,Badelj,Vrsaljko,Lovren,Mandzukic,Kovacic,Halilovic,Jedvaj onda moze i Brozovic. Navikni se....i Corica ce jednog dana tako prodati.

SA
SI aka SI
11:46 19.12.2014.

Halilović, Kovačić, Jedvaj nisu odigrali minute za reprezentaciju prije transfeta, Vrsaljko, Badelj i Lovren su igrali vrlo malo. Ovi ostali su kada su pozvani u reprezentaciju imali vrlo sličan status ili mišljenje javnosti kao Brozović sada- Mamićevi igrači koji se prodaju preko isforsiranih igara za reprezentaciju. Sada razmislite još jednom: Ćorluka, Modrić, Eduardo, Mandžukić su igrali za reprezentaciju zbog Mamića? Modrić je jedan od najboljih veznih igrača svijeta, Eduardo je do ozlijede bio pakleni stroj za golove, Mandžukić je igrao za Bayern i sada za Atletico, Ćorluka je vrlo solidan stoper, koji može igrati i beka i zadnjeg veznog. Da li je njima trebala reprezentacija ili su oni trebali reprezentaciji? I zapamtite svoje komentare kada jednog dana Brozović napravi dobru karijeru, jer on je igrač (ne trenutno za najveće klubove) za dobar klub i pravu ligu i donijeti će još puno dobroga reprezentaciji.

MA
MagnusJohnson
10:26 19.12.2014.

U članku piše "Dinamo je odbio prvu ponudu Arsenala, no ukoliko se Arsenal dogovori oko ugovora s Brozovićem, očekuje se da bi druga ponuda trebala biti dovoljno dobra za Dinamo"...dajte barem prevedite ispravno, ako već prepisujete.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije