Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dinamo traži 9 mil. €
Povratak na članak

Englezi: Brozović pregovara s Arsenalom, Talijani: Dogovorio je s Milanom!

U članku se ne navodi koliko je Wenger ponudio za Brozovića, ali uskoro bi transfer mogao biti pri kraju.

Komentari 18

ED
europski dinamo
10:47 19.12.2014.

Zakaj te smeta prodaja Brozovica preko repke? Tako su prodani Modric,Corluka,Eduardo,Badelj,Vrsaljko,Lovren,Mandzukic,Kovacic,Halilovic,Jedvaj onda moze i Brozovic. Navikni se....i Corica ce jednog dana tako prodati.

VL
SA
SI aka SI
11:46 19.12.2014.

Halilović, Kovačić, Jedvaj nisu odigrali minute za reprezentaciju prije transfeta, Vrsaljko, Badelj i Lovren su igrali vrlo malo. Ovi ostali su kada su pozvani u reprezentaciju imali vrlo sličan status ili mišljenje javnosti kao Brozović sada- Mamićevi igrači koji se prodaju preko isforsiranih igara za reprezentaciju. Sada razmislite još jednom: Ćorluka, Modrić, Eduardo, Mandžukić su igrali za reprezentaciju zbog Mamića? Modrić je jedan od najboljih veznih igrača svijeta, Eduardo je do ozlijede bio pakleni stroj za golove, Mandžukić je igrao za Bayern i sada za Atletico, Ćorluka je vrlo solidan stoper, koji može igrati i beka i zadnjeg veznog. Da li je njima trebala reprezentacija ili su oni trebali reprezentaciji? I zapamtite svoje komentare kada jednog dana Brozović napravi dobru karijeru, jer on je igrač (ne trenutno za najveće klubove) za dobar klub i pravu ligu i donijeti će još puno dobroga reprezentaciji.

VL
MA
MagnusJohnson
10:26 19.12.2014.

U članku piše "Dinamo je odbio prvu ponudu Arsenala, no ukoliko se Arsenal dogovori oko ugovora s Brozovićem, očekuje se da bi druga ponuda trebala biti dovoljno dobra za Dinamo"...dajte barem prevedite ispravno, ako već prepisujete.

VL
SA
SI aka SI
14:50 19.12.2014.

to povezivanje igrač Dinama=mora biti pozvan u reprezentaciju=prodaja van=postotak.....pa onda kada ih se proda, oni valjda redovito vani propadaju, ali nije ni važno, glavno je da se podijele pare. Po toj logici, nitko ne uspijeva vani, Dinamov protežirani aparat vara sve po evropskim klubovima, prodaje bofl robu i sl. Stankovićevo pitanje kako je normalno da u reprezentacijji do 17 igra 11 Dinamovih igrača i jel to normalno, omalovažavanje svakog Dinamovog igrača,....recimo da Dinamovi mlađi uzrasti imaju neku protekciju, da ih se gura...zašto onda Hajdukova momčad U17 nije osvojila nijedan turnir, zašto onda Hajduk ne može prodati stožernog (ili barem potencijalno stožernog) igrača (Milića) za više od pišljivih pola milijuina eura? Zašto svi koji odu iz tog Hajduka ili potonu u drugu momčad (Radošević) ili dobivaju mrvice (Pašalić) ili idu na posudbe u švicarske fenjeraše (Ante sinjski dijamant Vukušić). Kako im kroz ruke prođe Modrić ili Boban ("dalmatinski bazen" koji skautiraju) i za njih izjave da nisu dobri za Hajduk? Zašto je veliki, pravi transfer koji su napravili Bokšić prije 20 godina? Koji klub sa područja bivše Juge ima toliko igrača u jakim klubovima kao Dinamo? I zašto baš jedino Dinamo? Da li je ikako moguće da recimo Hajduk ne zna razvijati svoje talente, da Mamić i suradnici nisu baš takvi notorni glupani ili svjetski prevaranti? Ćorluka, Modrić, Brozović, Mandžukić, Jedvaj, Kovačić, Vrsaljko- svi su oni igrali u Dinamu i uspjeli- i vani, i značajni su igrači reprezentacije. S druge strane recimo Perišić, jedan od stožernih igrača reprezentacije nije odigrao ozbiljnu utakmicu za Hajduk i pobjegao iz Splita- ima li išta simbolično u tome? Kako je to moguće? Naravno, možda je i za to Dinamo kriv

VL
BR
BROCO
15:13 19.12.2014.

Kamo srece da su po receptu nekih kao preko reprezentacije prodani Radosević,Vukušić, Livaja, Pašalić i druge akvizicije Hajduka preko reprezentacije i naravno sad su oslonac reprezentacije samo neznam koje.

VL
Avatar nula
nula
14:29 19.12.2014.

U svemu je , za profesionalce , najvaznije da li je dobar odnos cijene i kvaliteta . To je roba kao i svaka druga .

VL
DI
diskasting
10:34 19.12.2014.

Neznam šta je gore to što prodaju jedinog koji vrijedi ili to što kad ode dali će više odigrati iti jednu tekmu za repku pošto je cijeli taj čin dogovoren sa glavonjom da se prek repke plasiraju igrači dinama van! nadam se da ćeš nekaj napraviti a ne da se vratiš za godinu , dvije natrag u hnl ko neki! i samo da te ne proglašavaju kao najgore pojačanje kao što evo sad vidim šuker im je jedan od najgorih pojačanja svih vremena. sretno brozu koliko god glavonja zaradio na tebi, nadam se da imaš dobar ugovor i da si detaljno pročitao dok si ga potpisivao sa mamićem da ne ispadne da buš rob do kraja života!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.