Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SJEĆANJE NA 1998.

Dinamo je kasnio na utakmicu, delegat je već pisao prijavu Uefi

16.09.2015., stadion Maksimir, Zagreb - UEFA Liga prvaka, skupina F, 1. kolo, GNK Dinamo - Arsenal FC. Josip Pivaric. Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL
Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
04.11.2015.
u 16:22

Hotel je bio daleko od stadiona i trebalo je mnogo ranije krenuti put stadiona, ali trener Kranjčar nije želio mijenjati raspored momčadi.

Prije 17 godina, Dinamo je također igrao protiv Olympiakosa u Ligi prvaka, no sjećanja mu baš nisu lijepa. Prvo su ozbiljno kasnili na utakmicu, obveza je da momčadi budu na stadionu 90 minuta prije početka. A plavi su stigli samo 40 minuta prije početka.

Naime, tadašnji direktor plavih Mirko Novosel inzistirao je da momčad spava u hotelu Mariott jer je ondje spavala Cibona kad je postala europski prvak.

No, hotel je bio daleko od stadiona i trebalo je mnogo ranije krenuti put stadiona, ali trener Kranjčar nije želio mijenjati raspored momčadi.

Tako su plavi izašli na treren gotovo bez zagrijavanja, i vrlo brzo Alexandris je zabio za 1:0, a u završnici Gogić ih je dokrajčio za konačnih 2:0.

>>Samo bez straha, nije opasno, nećemo podleći ambijentu

>>Kaos u Grčkoj, masovna tučnjava Grka, Hrvata i Srba usred Atene

Komentara 1

OL
olrajt
19:08 04.11.2015.

....kad je Dinamo u pitanju onda VL uvijek nađe neku negativnost!...pa što vam je Dinamo toliko trn u oku!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije