Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LEGENDA KLUBA:

Guardiola je prevario Bayern, iznenađuje me što su mu to dopustili

Pep Guardiola
DPA/PIXSELL
08.02.2016.
u 19:15

'Bayern je sigurno izgubio poštovanje prema Guardioli jer on nije imao otvorene karte. Bayern ima sigurno drugačiji pogled na cijelu situaciju prije nego je imao prije šest tjedana.'

Dietmar Hamann žestoko se obrušio na trenera Bayerna Pepa Guardiolu jer smatra da je trebao ranije upozoriti čelnike kluba da će na kraju sezone napustiti klupu.

- Guardiola je po mom mišljenju prevario Bayern. Cijelu situaciju koja se dogodila nije normalna za vidjeti u klubu kao Bayern. Iznenađuje me da je Bayern dopustio da se to dogodi - rekao je Hamann pa dodao:

- Bayern je sigurno izgubio poštovanje prema Guardioli jer on nije imao otvorene karte. Bayern ima sigurno drugačiji pogled na cijelu situaciju prije nego je imao prije šest tjedana.

- Oni su dali treneru više moći nego je imao u protekle dvije godine. Ako ste kritizirali Pepa, to su smatrali kao bogohuljenje. Njega su smatrali svecem.

- Neću ići toliko daleko da kažem kako su podržavali 'krivog konja', ali Liga prvaka je pravi test. Ako ispadnu kao u posljednje dvije godine, Pepova era u klubu bit će dobra, ali ne odlična - zaključio je Hamann.

>> Alves otkrio zašto Guardiola nije volio Bayern

Komentara 4

Avatar Idler 3
Idler 3
22:22 08.02.2016.

Vrlo jednostavno....ak je ovo istina tj. ak ni postojal "tihi" dogovor cipelom ga v stražnjicu. Mjesto njega dovest trenera koji bude počel slagat momčad za budućnost !!!

DS
dsitar666
20:58 09.02.2016.

takvog nazivat trenerom??pifff,,samo odlazi u gotove ekipe i di ima puno novaca.u zivotu nije stvorio ekipu vlastitu..neka sa totenhamom bude prvak engleske i osvoji ligu prvaka...kakav glumac..

JU
juma
23:47 08.02.2016.

Smiješno je napisati kako je D, Hamann legenda Bayerna, ali valjda tako vijest zvuči bombastičnije...Pomislio sam kako se radi o istinskim legendama P. Breitneru ili F. Beckenbaueru, koji su poznati po svom oštrom jeziku.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije