Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŽELJA NAVIJAČA

Didier Drogba se vratio u Chelsea, potpisao je na godinu dana!

'Chelsea\'s Didier Drogba poses with the trophy after their FA Cup final soccer match against Liverpool at Wembley Stadium in London, May 5, 2012.     REUTERS/Eddie Keogh (BRITAIN - Tags: SPORT SOCCER
'EDDIE KEOGH'
25.07.2014.
u 18:15

- Želimo pobjeđivati i osvajati trofeje, a Didier je jedan od najboljih napadača u Europi - rekao je Mourinho.

Didier Drogba napustio je Galatasaray i potpisao na godinu dana za Chelsea! Navijači su to priželjkivali, otvoreno sugerirali i želja im se ispunila zahvaljujući Joseu Mourinhu.

- Želimo pobjeđivati i osvajati trofeje, a Didier je jedan od najboljih napadača u Europi. Još uvijek posjeduje ono što je potrebno za uspjeh u ovoj ligi i to je to, nema nikakvih emocija - rekao je Mourinho, ali teško da mu itko vjeruje.

Zna se da mu je Drogba jedan najomiljenijih igrača s kojima je radio, a nakon odlaska Samuela Eto'oa trebao je napadača takvog profila, koji može pomoći momčadi u svakom trenutku, ali i igrača koji neće raditi probleme ako ostane na klupi.

>> Didier Drogba se vraća u Chelsea, gdje će i završiti karijeru

Komentara 1

DO
dostatoga
20:30 25.07.2014.

prva liga.. ima on jos 15-20 golova za iducu sezonu u svojim nogama...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije