Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Davor Šuker:

Hajdukov prijedlog neće doći u Sabor, a sve smo već prijavili Uefi i Fifi!

Davor Šuker
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
05.03.2015.
u 20:24

Čuo sam se s mnogo predsjednika i dobio mnogo podrške, uključujući i onu od mog bivšeg suigrača Dejana Savičevića, engleskog, španjolskog i švicarskog saveza

Nakon što se vratio iz inozemstva gdje je lobirao za svoj ulazak u Izvršni odbor Uefe, predsjednik HNS-a Davor Šuker dao je intervju u emisiji RTL danas. 

Imate li šanse za ulazak u IO Uefe?

– Pa ne znam, za to treba još puno rada, već idući tjedan idem u Beograd, nakon toga vjerojatno u Budimpeštu i Španjolsku, čuo sam se s mnogo predsjednika i dobio mnogo podrške, uključujući i onu od mog bivšeg suigrača Dejana Savičevića, engleskog, španjolskog i švicarskog saveza. Ima ih mnogo, ali treba mi podrška od barem 54 saveza. Ipak, na kraju je najvažnije ono što je rekao aktivni predsjednik i moj dragi prijatelj Michel Platini, da želi aktivne bivše nogometaše.

Hoćete li kupiti Dinamove dionice?

– Haha, sad ste uhvatili malo nespretnog, moram reći da ne znam smijem li kao predsjednik HNS-a biti vlasnik dionica nekog kluba. Čujte, svaka pomoć klubu, bilo u obliku kupnje dresa, šala ili dionice je dobra stvar i ja im želim sve najbolje u tome. 

Hajduk je krenuo u izmjenu Zakona o sportu, a Šuker to komentira:

– Mi nemamo ništa protiv Hajduka. Želimo da bude nositelj kvalitete, dika i ponos Dalmacije i Hrvatske. Da ne bude po crnim listama. Svaka čast njihovoj udruzi, ali to im neće proći. Ne vjerujem da će im to ući u Sabor, barem prema informacijama koje ja imam. A ako uđe, mi smo već pisali Uefi i Fifi tako da smo mirni.

>>Cijeli intervju pročitajte OVDJE!

>>Hajduk prihvatio poziv Davora Šukera – napokon bi moglo doći do dijaloga!

Ključne riječi

Komentara 18

IN
Ineboimorejeplavo
22:54 05.03.2015.

U stvari hajduk bi tribalo prijavit svim krovnim sportskim organizacijama, jer to šta oni rade je kriminal i rušenje svega šta njima ne ide direktno u prilog, kad oni tonu oni bi rado povukli sve sa sobom, jadno...... Močvara stanuje na poljudu.

IN
Ineboimorejeplavo
22:46 05.03.2015.

greška u pisanju, pod ruku sa politikom..... Je tribalo napisat

IN
Ineboimorejeplavo
22:44 05.03.2015.

Bravo Davore, a šta se tiče hajduka oni bi stazama stare slave pod ruku sa plotikom, tu su jako dobri ali nažalost na zelenoj travi ih ne ide, kako bi Maminjo rekao nećete razbojnici, močvara stanuje na poljudu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije