Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEDOPUSTIVO PONAŠANJE

Da su u svlačionici bili Goca ili Zajec, Machado bi dobio takvu šamarčinu...

Machado
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
29.07.2015.
u 13:58

Machado je među prvima napustio svlačionicu. U šarenoj majici s brojem deset. Tu će šarenu desetku moći nositi i dalje, plavu desetku više nikad ne bi smio obući.

Rezultat Dinama u prvoj utakmici trećeg pretkola Lige prvaka protiv Moldea je loš (1:1), igra čak lošija od rezultata, ali sve je to palo u drugi plan zbog Paula Machada i njegova pokazivanja prvo jednog, pa zatim dva srednja prsta publici koja mu je zviždala kad je zamijenjen.

Zar misli da su mu zviždali jer se borio? Nepravedno? I još Dinamo ima sreće što su suci pogriješili, četvrti sudac je morao vidjeti da je prvi put srednji prst publici pokazao još na terenu, i trebao je već tada dobiti crveni karton, pa plavi ne bi imali pravo na zamjenu, ovako je zapravo oštećena momčad Moldea.

Eh, da su mu Goca ili Zajec

Machado je među prvima napustio svlačionicu. U šarenoj majici s brojem deset. Tu će šarenu desetku moći nositi i dalje, plavu desetku više nikad ne bi smio obući. Sjeo je u svoj luksuzni, golemi Cadillac Escalade i brzo napustio stadion.

Ima Machado sreće što mu u svlačionici nisu Velimir Zajec ili Goca Jurić.

Prvo bi od njih dobio takvu šljagu da bi sam molio da više nikad ne dođe u klub.

>> Dinamo isključio Machada iz prve momčadi!

>> 'Machado, ti si jedini igrač Dinama koji je nešto pokazao'

>> Ademi: Nema brige, uvjeren sam da ćemo proći Molde

Komentara 20

LI
Lisabon
14:25 29.07.2015.

Samo su dva igraca do sada (koliko ja pamtim) uvrijedili sveti dres Dinama.Radomir Mihajlović koji je bacio dres i Joško Jeličić koji je učinio to isto.I sad Machado.Da sramota bude veca on je uvrijedio gledatelje,i dres s brojem 10 koji su do sada nosili samo najveci (Lamza,Mlinka,Luka).Covjeku bi trebalo zabraniti dolazak u krug stadiona.

SA
SI aka SI
14:33 29.07.2015.

eh Goca Jurić- pa kad povućeš paralelu s recimo kvalifikacijama za LP i utakmicu sa Newcastleom (Partizan je ipak neusporediv, neponovljiv). Na golu Ladić, danas Eduardo. Obrana lider Jurić i super pouzdani Dario Šimić i Tomas, a danas kikseri Taravel, Šimunović i Sigali. Desno Šarić, lijevo Krznar, a danas Matel i Pivarić. Sredina Jurčić (Ademi), Marić (Pjaca) i Prosinečki (još jedan lider) a danas Machado. Napad Cvita i Viduka (danas Henriquez i Soudani). I dok bi na nekim pozicijama mogli raditi usporedbe (Pjaca, Ademi, Henriquez), sve ostalo je jako različito- ta momčad je imala Jurića i Prosinečkog koji su bili produžene ruke trenera na terenu, imala je krcat stadion koji je euforično navijao svih 120 minuta, a kada je Dinamo ispao na Maksimirskoj si imao dojam da je sprovod. Šta od toga, osim tih par klinaca i Henriqueza Dinamo ima danas? Fali lider, fali karakter, fale navijači. Dolaze stranci koji zarađuju novac koji ne bi mogli nigdje (čast Henriquezu koji je izuzetak), klinci odlaze nakon 10 dobrih utakmica, a netko kalibra Prosinečkog ni ne pomišlja doći ovdje.

TT
trpimir.trpimir
16:24 29.07.2015.

Raskid ugovora na njegovu štetu, astronomska kazna za ponašanje prema navijačima, to su stvari koje bi trebale biti normalne za očuvanje ugleda kluba. Zahvaliti se Soudaniju koji je postao mister promašaj, Fernandez koji bira kada će igrati ili samo šetati,, Taravel, Matel, Gonsalo, preskupi igrači koji su trebali biti pojačanja što do sada nisu pokazali. Dinamo ima odlične mlade igrače Roga, Hodžića, Ćorića, Olma, Čekićija, Gojaka, Benkovića, kojima treba dati prigodu, istrpiti njihove pogreške to je zalog za budućnost. Jedini pravi potez kluba je HITNA TRANSFER LISTA, kako bi se skratio spisak igrača na koje se računa.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije