Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi poraz redsa

Crystal Palace pobijedio Liverpool, Lovren opet najgori

dejan lovren
Foto: Press Association/PIXSELL
23.11.2014.
u 17:01

Dejan Lovren odigrao je svih 90 minuta, ali ponovno nije bio dobar. Navijači su se na društvenim mrežama okomili na njega, pišu kako je on najgore pojačanje Liverpoola ikad

U 13. kolu Premiershipa Liverpool je doživio još jedan poraz, bolji od njega na Selhurst Parku bio je pretposljednji Crystal Palace sa 3:1.

Redsi su dobro krenuli u susret, već u drugoj minuti Lambert je zabio za njihovo vodstvo i činilo se da će momčad koja se lani borila za naslov napokon prekinuti negativan niz. No, domaćini se nisu predali, već u 17. minuti Gayle je izjednačio, a preokret je uslijedio pred kraj susreta. U 78. je Ledley zabio za 2:1, a pobjedu je potvrdio Jedinak lijepim golom iz slobodnog udarca.

Liverpoolu je to već šesti poraz u sezoni te četvrta utakmica u nizu u kojoj nisu uspjeli pobijediti. Ima 14 bodova i nalazi se na 12 poziciji te ima samo četiri boda više od zone ispadanja, dok za vodećim Chelseajem zaostaje 18 bodova.

Dejan Lovren odigrao je svih 90 minuta, ali ponovno nije bio dobar. Navijači su se na društvenim mrežama okomili na njega, pišu kako je on najgore pojačanje Liverpoola ikad. A i ocjene koje je hrvatski reprezentativac dobio dovoljno govore o njegovoj igri. Tako je, primjerice, Goal.com Lovrenu dao ocjenu dva i epitet najgoreg igrača utakmice.

Statistiku s ove utakmice možete pogledati OVDJE!

Komentara 9

DU
Deleted user
17:43 23.11.2014.

Dejane! Vrati se u Dinamo. Naravno nemres dobiti toliko novaca kao u Loverpoolu ali u Dinamu svi očekuju da ćeš biti los pa nema veze.

Avatar nula
nula
20:39 23.11.2014.

Na ovom portalu ocito ne vole Lovrena , tko zna zasto ? Liverpoolu vec dugo ne ide i tad je najlakse svu krivicu baciti na stopera , pogotovo kad je ovaj stranac.

JK
jure.knez26
19:19 23.11.2014.

lovren je fantastican igrac i svaka mu cast samo nastavi tako i igraj muski nogomet kao sto se igra na otoku pozdrav

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije