Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Legenda Celtica

'Croatia nas je pregazila, nismo im mogli ništa, ali ovaj Dinamo nije na toj razini'

Croatia - Celtic
Foto: Robert Belosevic/PIXSELL
30.09.2014.
u 11:44

– Mislim da mi nismo igrali najbolje što smo mogli, ali jednostavno se nismo mogli nositi s njima. Bilo je i nekih nesuglasica oko bonusa prije utakmice, ali nije to imalo veze s našim ispadanjem

U četvrtak Dinamo gostuje u Glasgowu, u drugom kolu Europske lige igra protiv Celtica, a svi se prisjećamo 1998. godine kada je tadašnja Croatia izbacila Celtic u kvalifikacijama za Ligu prvaka. Prisjetila se toga i legenda Celtica Tom Boyd, igrač koji je nastupio u obje utakmice.

– Sjećam se da je prva utakmica bila prilično izjednačena, mi smo pobijedili 1:0 i mislili smo da imamo dobru šansu jer nismo primili gol, no znali smo da nas čeka teška utakmica, No, Croatia nas je pregazila, bili su potpuno nadmoćni i pobijedili 3:0. Iskreno, mogli smo i gore proći, sjećam se koliko su prilika promašili. Bili su brži, jači, kvalitetniji od nas, imali su igrače poput Prosinečkog i Viduke, prepričao je Boyd za Evening Times pa nastavio:

– Mislim da mi nismo igrali najbolje što smo mogli, ali jednostavno se nismo mogli nositi s njima. Bilo je i nekih nesuglasica oko bonusa prije utakmice, ali nije to imalo veze s našim ispadanjem. Zagrepčani su bili iznimno dobri, a za nas je to bilo veliko iskustvo.

Boyd se nada da će u četvrtak biti drugačije, vjeruje u Celtic.

– Mislim da današnja zagrebačka momčad nije na toj razini. Doduše, mislim da nije ni Celtic, ali vjerujem da uz dobru atmosferu Celtic može do pobjede. Dinamo je izgledao impresivno protiv Astre, ali bit će im drugačije igrati na Celtic Parku. John Guidetti će nedostajati Celticu, ali vjerujem da će menadžer dobro izabrati tko će ga zamijeniti i da možemo do pobjede, samo moramo biti dobri u obrani – zaključio je Boyd.

>>Evo što trener Celtica kaže o "balkanskom" Dinamu i koga se boji

>>Prosinečki: Moj Dinamo bio je mnogo jači od ovog, a Celtic je jak kod kuće

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije