Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
I to je proslavio

Cristiano Ronaldo ponovno 'ponizio' Jamesa na treningu

Ronaldo
Foto: Screenshot
1/2
27.09.2014.
u 09:53

U posljednjem kolu protiv Elchea je zabio čak četiri puta, a da je odlično raspoložen pokazuje i na treninzima

Cristiano Ronaldo na početku sezone igra sjajno, portugalski nogometaš u odličnoj je formi što potvrđuje i činjenica da je u prvih pet kola postigao devet pogodaka. U posljednjem kolu protiv Elchea je zabio čak četiri puta,  a da je odlično raspoložen pokazuje i na treninzima. 

Osjetio je to na svojoj koži i James Rodriguez, Ronaldo mu je, naime,  provukao loptu kroz noge, a zatim to i burno proslavio. Naravno, Kolumbijcu to i nije baš najbolje "sjelo".

Inače, nedavno je Ronaldo Jamesu pokazao tko je gazda u Realu kad ga je na jednom treningu potjerao iz svoje skupine za vježbanje...

>>Pogledajte kako je Ronaldo na treningu ponizio Jamesa Rodrigueza

Komentara 10

MS
Marinac_SEAL
10:32 27.09.2014.

Strašni ste. Ja ne vidim kako ga je ponizio ni na ovoj ni na prošloj snimci. Nemate više o čemu pisati pa pišete i gluposti koje se svakodnevno događaju na treninzima. :S

Avatar eli974
eli974
16:03 27.09.2014.

glupost,pa zar je to kroz noge Ronaldo ga namjerno zeza a ovaj novinar kad o ovome piše mora da je kao mali samo ŠAH igrao!

BS
bstrabi2
11:06 27.09.2014.

Ronaldo.Šta je on napravio u Brazilu.Ili protiv Albanije?Lako njemu u Realu .Kad ima takve servere.Ipak Mesi je bolji od njega.I nikog ne ponižava u momćadi.Jer je kulturan,a ovaj Ronaldo je nepuhani puran....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije