Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
najbolji di maria

Čitatelji Goala: Modrić je bolji od Jamesa Rodrigueza i Kroosa

luka modrić
Davor Javorović/PIXSELL
25.07.2014.
u 15:15

Hrvatski su čitatelji Luku stavili na prvo mjesto, a navijači iz cijeloga svijeta najboljim smatraju Angela Di Mariju

Angel Di Maria dobio je najviše glasova navijača iz cijeloga svijeta u Goalovom izboru za najboljeg veznog igrača prošle sezone.

U tomu mu je umnogome pomogla titula igrača utakmice u finalu Lige prvaka. Di Maria je dobio 23,1 posto glasova, a drugi je, zahvaljujući brojnim otočkim glasovima, Yaya Toure koji je Manchester City vukao do naslova prvaka Engleske (19,9 posto).

Na trećem se mjestu našao Luka Modrić (11,1 posto), što znači da ga strani nogometni fanovi vide boljim od Kroosa, Vidala, Schweinsteigera, Gerrarda, čak i Jamesa Rodrigueza (2,3 posto)!

U anketi na hrvatskom izdanju Luka je pobijedio, s 34,5 posto glasova, ispred Ivana Rakitića (17,7 posto), dok je Di Maria bio treći (12,8 posto), također za dlaku ispred Tourea.

>>Modrić se priključio pripremama, Pepe predstavio frizuru 'ala Coolio'

>>Velika čast za Modrića: Deveti je najvredniji igrač na svijetu

Komentara 2

DI
didery
15:29 25.07.2014.

di maria najbolji

DR
dragang
08:15 26.07.2014.

nemojte gluposti pisat,kakav modric lako mu je igrat s ronaldom,nek se u reprezentaciji pokaze a nepokaziva nista a kad ima za suigrace jelavica i slicne,tek se tada vidi kakav je igrac

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije