Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Senzacija u polufinalu

Četvrtoligaš OSK iz Otoka izbacio Split

29.09.2014., stadion Park mladezi, Split - MAXtv 1. HNL, 10. kolo, RNK Split - NK Zadar. Nino Galovic i Mirko Hrgovic. Photo: Tino Juric/PIXSELL
Tino Juric/PIXSELL
27.05.2015.
u 20:26

U regularnih 90 minuta bilo je 3:3, Split je u 70. minuti vodio s 3:1, ali nije održao prednost.

Senzacija u malom Otoku pored Sinja, prvak 1. Županijske lige OSK u polufinalu Županijskog kupa nakon bolje izvođenja jedanaesetaraca izbacio je Split. U regularnih 90 minuta bilo je 3:3, Split je u 70. minuti vodio s 3:1, ali nije održao prednost.

U izvođenju jedanaeseteraca ključni trenutak zbio se kada je vratar domaćih Samardžić obranio udarac Galovića. Posljednji jedanaesterac izveo je Plavša i pogodio za pravo čudo u Otoku. Čudan je taj nogomet, prije par dana Split je na jedanaesterce izgubio finale Kupa Hrvatske protiv Dinama, a sada je na isti način poražen protiv četvrtoligaša OSK-a.

>> Tonči Bašić više nije sportski direktor Splita

Komentara 2

TF
tony.franzz
21:30 27.05.2015.

Split na remont! Zuzuli imaju para i nek uloze!

NR
nino.roky.12
23:59 27.05.2015.

Žužulima ponestalo love; ne grade se tuneli.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije