Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRELAZI U ARSENAL?

Brozovićev menadžer: U Londonu ćemo razgovarati s nekoliko engleskih klubova

marcelo brozović
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
21.10.2014.
u 10:29

– U Londonu nas očekuju razgovori s nekoliko engleskih klubova, a tko zna, možda se u sljedećem periodu najave predstavnici još kojeg engleskog premierligaša – rekao je Brozovićev menadžer Miroslav Bičanić

Dinamov veznjak Marcelo Brozović sve se ozbiljnije u otočkim medijima spominje kao budući igrač Arsenala. Pregovori između klubova navodno su već započeli, a transfer od osam milijuna eura mogao bi biti realiziran već na zimu.

– U Londonu nas očekuju razgovori s nekoliko engleskih klubova, a, tko zna, možda se u sljedećem periodu najave predstavnici još kojeg engleskog premierligaša – rekao je Brozovićev menadžer Miroslav Bičanić za Goal.

Čitavi članak pročitajte ovdje.

>> Brozović korak bliže Arsenalu, pregovori u studenom u Londonu

Komentara 2

DE
derin
14:42 21.10.2014.

Je QPR je zapeo za brozovića, dajte nam Sertića, a ne ove levate iz maksimira.

SA
SI aka SI
15:54 21.10.2014.

evo, politika njegovog oca da Marcelo prestane ići u školu pomalo dolazi na naplatu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije