Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tužna priča

Bolesni Hajrudin došao u Pariz, Ibrahimović se nije pojavio

zlatan ibrahimović portal
Foto: Igor Kralj/Pixsell
10.11.2013.
u 18:50

- PSG nam je osigurao ulaznice za susret s Lorientom, a mali Hajrudin sav je sretan zajedno s majkom krenuo na put

Već mjesecima traje priča o dječaku Hajrudinu i nogometašu Zlatanu Ibrahimović. Dječak iz BiH boluje od teškog oblika leukemije i posljednja mu je želja upoznati slavnog nogometaša Zlatana Ibrahimovića.

No, nikako da do tog susreta i dođe. Zlatan mu je već poslao i potpisan dres, a u video-poruci objasnio mu je da se zbog obveza nikako ne može uživo naći s njim. Tada se u priču uključila humanitarka Thea Rekić koja je ipak pokušala organizirati susret Zlatana i Hajrudina.

Ona je danas u razgovoru za BiH medije otkrila i tamnu stranu ove cijele priče. Naime, iz PSG-a je napokon dobila lijepe vijesti, zvali su ju krajem listopada i rekli da Hajrudin može doći u Pariz te da će se sresti sa Zlatanom. Ipak, na kraju nije sve ispalo po planu...

- PSG nam je osigurao ulaznice za susret s Lorientom, koji se igrao u petak 1. studenog, a mali Hajrudin sav je sretan zajedno s majkom krenuo na put. Došli smo na utakmicu, ali Ibrahimović nije igrao. Međutim, iz kluba su nam javili da je na tribinama i da će se poslije susresti s Hajrudinom. No, uslijedio je novi šok - njega uopće nije bilo na stadionu i nije se javljao na mobitel - ispričala je Rekić te nastavila:

- Tada su nam iz kluba poručili da dođemo ujutro na trening, a kada smo to i napravili, Zlatana opet nije bilo. Rekli su nam da odemo razgledati Pariz, a da će nas poslije spojiti s njim. No, vozač nas je cijeli dan vozio gradom, a od Ibrahimovića ništa. Navečer je Hajrudin već bio jako umoran pa smo otišli u hotel, a i sam vozač rekao nam je da više nema smisla da nas tako dugo zavaravaju. Hajrudin je tužan legao u krevet, a u nedjelju ujutro su nas spakirali i poslali kući. Dječaku je majka rekla da je Ibrahimović ozlijeđen te da je morao u bolnicu. Najgore od svega je to što smo čuli da je taj dan Ibrahimović gledao teniski meč između Nadala i Đokovića - rekla je Rekić koja se pita je li moguće da je Ibrahimović namjerno izbjegao susret.

Otkrila je i da je mali Hajrudin na putu prema zračnoj luci vozaču predao crtež i pismo te zamolio da ih preda Zlatanu...

>>Posljednja želja bolesnog dječaka (8) iz BiH je upoznati Zlatana

Komentara 39

BK
B Kosa
20:44 10.11.2013.

Ako je zlatan izbjegavao susret sa malim Hajrudinom onda jest sramota. U SAD ima udruzenje koje se bori da bolestnoj djeci ispuni zelju makar to cesto izgleda tesko ali oni su u tome daleko ispred europe

ĆA
ćaćaća
19:44 10.11.2013.

a što drugo očekivati od napuhanog ibre?

Avatar naroz
naroz
20:49 10.11.2013.

Balavac jedan Nikada ga nisam obozavao

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije