Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 192
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ISPUNIT ĆE MU ŽELJU

Posljednja želja bolesnog dječaka (8) iz BiH je upoznati Zlatana

zlatan ibrahimović
Reuters/PIXSELL
02.10.2013.
u 18:36

Ibrahimović je preko medija doznao za dječaka i večeras bi nakon utakmice PSG-a i Benfice trebao odlučiti gdje će se naći i tako mu ispuniti želju.

Dječak Hajrudin Kamenjaš (8) iz Vareša kod Sarajeva boluje od teškog oblika leukemije i posljednja mu je želja upoznati slavnog nogometaša Zlatana Ibrahimovića. Po svemu sudeći, želja maloga Hajrudina će se ispuniti.

Dječak se već godinu dana bori s opakom bolešću, no liječnici nisu optimistični i prognozirali su mu još mjesec dana života. Ibrahimović je preko francuskih i švedskim medija koji su objavili priču doznao za dječaka i večeras bi nakon utakmice PSG-a i Benfice trebao odlučiti gdje će se naći i tako mu ispuniti želju.

Hajrudinova sestra Merjema za Klix.ba kaže da postoji mogućnost da obitelj otputuje na susret sa Zlatanom, ali i da slavni nogometaš dođe u Sarajevo. Zbog teškog stanja u kojem se nalazi, dječak nema pristup internetu kako ne bi doznao za liječničke prognoze.

\"Nemojte brinuti za nas, ma kolika bol bila, ma kolika tuga bila, ja sam duboko svjesna da je ovo Allahova odredba, jer samo On zna kome, što i zašto daje kakvo iskušenje\", napisala je Hajrudinova majka Amela na Facebook profilu.

>> Ibra: Pep je kukavica, Hoennes: Ibra je ogorčena primadona

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije