Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Oštro na Mamića

Boban: Hulja me zove urotnikom, nema mjesta i za Mamića i za mene u nogometu

Zvonimir Boban
Foto: Luka Stanzl/Pixsell
26.03.2014.
u 00:06

- Zahvaljujem klupskoj Skupštini, prvacima iz Izvršnog odbora te svim državnim tijelima koji nam godinama omogućavaju da imamo hrvatsku dvorsku ludu, rekao je Boban za Sportske novosti

Na konferenciji za novinare održanoj u ponedjeljak Zdravko Mamić prozvao je Zvonimira Bobana da stoji iza generacije 97' koja želi preuzeti klub. Nije se dugo trebao čekati odgovor.

- Lopovi mi viču da sam lopov, pederi govore da sam homoseksualac, a hulja mi govori da sam urotnik, rekao je Boban za Sportske novosti i dodao:

-  Zahvaljujem klupskoj Skupštini, prvacima iz Izvršnog odbora te svim državnim tijelima koji nam godinama omogućavaju da imamo hrvatsku dvorsku ludu. Žao mi je što me jedan pravi uličar smatra čovjekom bez hrabrosti. On će ostati naš dobrotvor i moj idol, pravi junak našeg doba. Moja frustracija što ne mogu raditi u hrvatskom nogometu je golema. Nažalost, u njemu nema mjesta i za mog idola i za mene.

Izvorni članak pročitajte OVDJE!

>>Zdravko Mamić: Nikada neću otići iz Dinama!

>>Ćiro: Šanse da ova četvorka sruši Mamića ravne su nuli!

Ključne riječi

Komentara 41

ZE
.zeitgeist.
08:16 26.03.2014.

Kriminal u svim porama društva, od državne politike, preko regionalne, pa sve do raznih sporstkih, kulturnih i religijskih indtitucija. Toliko je kriminal postao svakodnevan da ne samo da se ljudi ne uzbuđuju oko toga, nego čak osjećaju empatiju prema kriminalcima.. Zapravo je to klasičan primjer dijagnoze koja se naziva "stockholmski sindrom".

Avatar TAJSAM
TAJSAM
08:34 26.03.2014.

Zvone bio si i ostao gospodin. Pozdrav dobrim ljudima

LI
Lisabon
12:08 26.03.2014.

Dragi Zvone,iako ,naravno ako ovo citas,mislis da sam ja protiv tebe,uvjeravam te da nisam.Ali dali je tebi normalno da se nesto rusi na sve moguce nacine bez da taj koji rusi ima neki plan i program.Jer lako je rusiti,ali sta dalje?Ako si ti spreman voditi Dinamo ili imati neku znacajnu funkciju (to se odnosi i na tvoje kolege koji su imali presicu)napisite program ,napisite kakav ustroj cete postaviti,napisite tko ce biti kandidat za predsjednika,tko ce biti sponzori,odakle ce dolaziti novac za daljnji rad,koje cete igrace doveszi (tako rade klubovi na koje se pozivate Real,Barca pa i tvoj Milan) itd.Onda bi svaki onaj koji voli Dinamo mogao vidjeti dali je taj plan OK i dali je bolji od vizije Mamica.Ovako samo pricate o rusenju mamica,njegovoj samovolji ,neznanju,lupetanju,gospostini i sl.Ajde dajte program,dajte imena,dajte otvorite karte,pa onda idite u borbu za rusenje.Ovako ste smjesni,a ti pogotovo s ovakvom terminologijom.Mislis da to zvuci intelektualno,a svi su drugi budale i primitivci.Nemoj biti ko ishlapjeli Ciro,koji koristi strane rijeci ,a ni sam nezna gdije i kako ih pravilno upotrebljavati.Da te podsjetim na Miljana Miljanica kojeg se sjecas.On je govorio ...oduzimanje lopte na distanci.....e to ni on, ni svi mi nismo razumjeli ma koliko skole i fakulteta imali.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije