Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAGEDIJA

Bivši nogometaš Zvezde preminuo na treningu

Lopta
Foto: Marko Jurinec/PIXSELL
03.07.2015.
u 21:37

- Crvena zvezda izražava najdublju sućut Gogićevoj obitelji, prijateljima i našim navijačima - objavio je njegov bivši klub.

Goran Gogić, bivši nogometaš Crvene zvezde, preminuo je danas na treningu u kineskom Quingdao Hainiuju.

Srbijanski nogometaš je na treningu izgubio svijest zbog čega je hitno prebačen u bolnicu. No, liječnici su mogli samo ustanoviti smrt.

Gogić je imao samo 29 godina. U karijeri je s Crvenom zvezdom je osvojio srbijansko prvenstvo, a s Jagodinom kup.

- Crvena zvezda izražava najdublju sućut Gogićevoj obitelji, prijateljima i našim navijačima - objavio je njegov bivši klub.

>> Nađena bomba na Marakani

Komentara 4

MA
Mars..+
22:15 03.07.2015.

Ovo je vec preraslo u epidemiju. Igraci igraju svaka 3-4 dana i potom jos treniraju , sve u ime nekakvog profita za vlasnike. Izgleda da tijelo nema dovoljno elektrolita kad igraci tako padaju kao pokoseni. Takve se stvari ranije nikad nisu dogadjale.

Avatar Ironman0105
Ironman0105
22:20 03.07.2015.

Zakaj je to tragedija? Recite to svima koji su bili na zadnjoj tekmi Dinamo-zvezda, pa da vidite kak buju to tragicno shvatili...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije