Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Veznjak

Bivši igrač Rijeke Vedran Jugović karijeru nastavlja u Koreji

Vedran Jugović
Foto: Goran Kovačić/Pixsell
29.09.2016.
u 20:40

Korejski Dragonsi odlučili su otkupiti Jugovićev ugovor i produžiti zajedničku suradnju na tri godine

Vedran Jugović, bivši veznjak Rijeke, s Rujevice je otišao početkom ove godine, a karijeru je nastavio u korejskim Chunnam Dragonsima. Ideja je bila da u Koreji odradi jednogodišnju posudbu, no njegovi su novi poslodavci iznimno zadovoljni i priča je dobila novi zaokret. Naime, korejski Dragonsi odlučili su otkupiti Jugovićev ugovor i produžiti zajedničku suradnju na tri godine. Jugović je zadnjih mjeseci odigrao gotovo sve utakmice u Koreji i karijeru će nastaviti u tom klubu. 

Jugović je još jedan od nekoliko igrača naše menadžerske agencije HBR sport (pored Mislava Oršića, Stevice Ristića...) koja očito ima odlične relacije na Dalekom istoku. 

 

Komentara 2

Avatar Pravi Hrvat na kvadrat
Pravi Hrvat na kvadrat
07:54 30.09.2016.

Još jedan od plejade naših talentiranih balkanskih igrača od kojih je europski trenerski mag Matjaž Kek napravil igrače i naučil jih reda, rada i obaveza.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije