Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pobjeda 2:0

Bilićev Bešiktaš pobijedio i preuzeo vodstvo u turskom prvenstvu

Slaven Bilić
REUTERS/Marko Djurica
23.11.2014.
u 21:21

Bešiktašu je ovo druga uzastopna pobjeda i šesta ukupno i trenutačno je vodeća momčad lige. Fenerbahče ima utakmicu i bod manje, a sutra igra kod Bursaspora.

U desetom kolu turske lige Bešiktaš je došao do nove pobjede. Momčad Slavena Bilića na svom je terenu pobijedila Kasimpašu sa 2:0.

Junak pobjede ponovno je bio Demba Ba koji je zabio dva gola. Prvi put mrežu je zatresao u 28. minuti, a drugi put prije odlaska na odmor.

Bešiktašu je ovo druga uzastopna pobjeda i šesta ukupno i trenutačno je vodeća momčad lige. Fenerbahče ima utakmicu i bod manje, a sutra igra kod Bursaspora.

Komentara 8

Avatar tetina
tetina
23:04 23.11.2014.

Gospodine Biliću meni si jedan od najdražih izbornika do Nike Kovača ali si mi i dalje na samom vrhu ljestvice... Neka te g Biliću tu gdje jesi jer da se vratiš ovdje opet bi te popljuvali a tu te barar poštuju kao čovjeka! Kad se samo sjetim kako su te napadali i omalovažavali! Drago mi je da si uspio i drago mi je da si klub koji vodiš među boljima, svaka čast !! Moje iskrene čestitke!

ZE
zekoslavmrkva
22:00 23.11.2014.

A isterali su ga iz repke ..

Avatar nula
nula
23:12 23.11.2014.

Nane na lito preuzima Arsenal.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije