Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Turska liga

Bešiktaš zbog povrede pravila traži ponavljanje utakmice protiv Fenera!

Bešiktaš slavlje
Foto: Reuters
26.03.2015.
u 19:36

Nigerijski igrač zbog zvižduka vlastitih navijača napustio je svojevoljno teren pa se nakon nagovaranja vratio nazad. Zbog tog incidenta Bešiktaš traži ponavljanje utakmice, a zahtjev obrazlaže tvrdeći da je time Fener prekršio nekoliko pravila

Nakon velikog turskog okršaja Fenerbahçea i Bešiktaša (1:0) ovog vikenda ostali su mnogi repovi poput verbalnog obračuna Slavena Bilića i Emrea Belozoglua, no potez Emmanuela Emenikea preoteo je pažnju.

Nigerijski igrač zbog zvižduka vlastitih navijača napustio je svojevoljno teren pa se nakon nagovaranja vratio nazad. Zbog tog incidenta Bešiktaš traži ponavljanje utakmice, a zahtjev obrazlaže tvrdeći da je time Fener prekršio nekoliko pravila. Smatraju da je Fener trebao dobiti žuti karton zbog igračeva skidanja dresa, zbog toga što je napustio teren bez dopuštenja te zbog toga što se vratio također bez dopuštenja. Turskom nogometnom savezu predložili su stoga ponavljanje utakmice.

>> Unatoč kritikama nakon poraza od Fenerbahçea, Bilića opet zovu Englezi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije