Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dinamu sudi rus

Bebek će suditi na utakmici Anderlechta i Galatasarayja

Ivan Bebek
Reuters (Ilustracija)
25.11.2014.
u 20:15

Dinamu će na gostovanju kod Astre u Europskoj ligi suditi Rus Sergej Lapočkin, a Rijeci protiv Standarda Švicarac Stephan Studer.

Hrvatski sudac Ivan Bebek u srijedu će suditi utakmicu Lige prvaka između Anderlechta i Galatasaraya. Bit će to treći susret ove sezone u Ligi prvaka na kojem će dijeliti pravdu.

Dosad je sudio na ogledu Chelsea i Schalkea (1:1) te BATE Borisova i Šahtara (0:7).

Dodajmo kako će Dinamu na gostovanju kod Astre u Europskoj ligi suditi Rus Sergej Lapočkin, a Rijeci protiv Standarda Švicarac Stephan Studer.

>>Ravnateljstvo policije: Mi smo poslali popis, ali Dinamo može i mimo njega zabraniti ulazak

Ključne riječi

Komentara 8

Avatar nula
nula
23:30 25.11.2014.

U LS nema zahebancije sa sucima , nije to HNL , tamo se okrece velika lova i ako su dali Bebeku da sudi , znaci da je on to svojim kvalitetima zasluzio. Nije to Belupo-Zapresic , sve oci i kamere su uperene u tebe , sve se analizira i ako pogrijesi , adio LS , za uvijek .

DE
Dex
23:57 25.11.2014.

sad će Brbić napisati dopis kako to Bebek može suditi LP a njima nije sudio pod jedanaesterac bacanje Maglice u šesnaestercu dok okolo nije bilo nikog živog ....

MA
majstor1
22:10 25.11.2014.

Stvarno je Mamić car evo gura svoje suce i u LP

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije