Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Predsjednik Dinama

Barišić: Šimunić je kažnjen zbog velikih pritisaka iz Hrvatske

zdravko mamić, mirko barišić
Foto: Hrvoje Jelavić/PIXSELL
17.12.2013.
u 08:09

- Šimunića je Fifa drastično kaznila, to je nečuveno! A kažnjen je zato jer su bili toliki pritisci iz Hrvatske

Nakon Dinamove skupštine koja je održana jučer, predsjednik kluba  Mirko Barišić osvrnuo se na kaznu Josipu Šimuniću.

- Šimunića je Fifa drastično kaznila, to je nečuveno! A kažnjen je zato jer su bili toliki pritisci iz Hrvatske, naravno ne da ga se pomiluje ili da obrazloži svoj postupak, nego da ga se drastično kazni i da se izbaci iz sportskog života, kazao je Barišić.

>>Šimunić: Ogorčen sam, nisam očekivao ovakvu kaznu

>>Vijest o Fifinoj kazni za Šimunića obišla je cijeli svijet

Komentara 40

GI
gismund
08:33 17.12.2013.

jasno je da je ova kazna Šimuniću apsurdna i pretjerana, donijeta pod pritiscima pojedinaca iz vrhova vlasti, od kojih su se neki prijavama koje su slali i javni hvalili...

PR
pravakuna
08:44 17.12.2013.

Točno Mirko, nije Joea kaznila FIFA nego je Jovanovićevo ministarstvo kaznilo Hrvatsku, a sve dok je toliko srbadije u vlasti tj. u SDP-SKH tako će nam i biti jer će oni uvijek raditi protiv hrvatske države kao i do sada (a svaka čast pojedincima koji nisu). Tako ja vidim stvar kristalno jasno, a za dom spremni je samo povod, a ne uzrok. Uzrok je hrvatsko domoljublje, a to je najgore što ih boli zato je Zdravko Mamić bio debelo u pravu samo što mu je rječnik bio malko neprimjeren ali je istinu rekao.

PA
paprikaš
08:31 17.12.2013.

Dobro se zna ćije je to maslo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije