Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dirigent Ivan

Barcina tiki-taka: Rakitić najbolji dodavač lige!

Ivan Rakitić
DPA/PIXSELL
01.09.2014.
u 12:26

Kao što pokazuje Optina statistika, među desetoricom igrača s najviše dodavanja prva četiri mjesta drže Barcelonini

Prije nekoliko dana Pep Guardiola rekao je da mu se gadi tiki-taka, da s Bayernom želi sustav igre tiki-taka-gol. No, Barcelona je očigledno nastavila njegovim stilom.

Naime, nakon prva dva kola Primere Barcini igrači imaju uvjerljivo najviše dodavanja! Kao što pokazuje Optina statistika, među desetoricom igrača s najviše dodavanja prva četiri mjesta drže Barcelonini. A na čelu je Ivan Rakitić. Nedvojbeno dirigent igre na početku Enriqueove ere...

Statistiku dodavanja pogledajte na Goal.comu!

>>Grafički prikaz Hrvata u ovom kolu: Lovren treći 'čistač' lige

Komentara 2

DU
Deleted user
16:56 01.09.2014.

Što niste danas napisali da je Modrić bio motor Reala jučer :-). Raketi svaka čast. Pogledao sam tekmu, Raketa je majstor, uklopio se u Barcu ko da je odigrao s njima već par sezona, milina ga je vidjeti u tom društvu. Iako je Barca mogla i nesretno izgubiti tekmu igralo su na jedan gol više-manje. Nišanske sprave će se podesiti kroz još 2-3 kola, to je tako na početku sezone.

Avatar neurazumljiv
neurazumljiv
15:17 01.09.2014.

Gledajuci ovu zadnju utakmicu Barcelone, vise sam se umorio nego da sam sam igrao.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije