Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOBRE VIJESTI

Barcelona prošlu sezonu završila u plusu od 41 milijun eura

barcelona
Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
29.07.2014.
u 18:40

Time su i dodatno smanjili dug, koji je prije četiri godine iznosio 431 milijun eura, a sad iznosi 287 milijuna eura.

Barcelona se može pohvaliti ne samo sjajnim nogometnim rezultatima već i onim financijskim jer su nakon četiri godine poslovanja s minusom u prošloj sezoni ostvarili 41 milijun eura neto dobiti.

Ukupni su im prihodi bili 530 milijuna eura, ali rashodi su na 489 milijuna eura zbog velikih plaća igračima, kao i kupovina. Ona Neymarova od 57 milijuna eura, ali i uz plaću od 8,8 milijuna eura godišnje. Potpisali su i novi ugovor s Lionelom Messijem, po kojem prima dvadeset milijuna eura po sezoni.

No čak uz sve te astronomske troškove svejedno su poslovali s plusom, od kojeg je veći samo onaj iz sezone 2011/12, kad je bio 49 milijuna eura. Također, time su dodatno smanjili dug, koji je prije četiri godine iznosio 431 milijun eura, a sad iznosi 287 milijuna eura.

>> Barcelona prihvatila ponudu Arsenala od 40 milijuna eura za Sancheza

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije