Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U ŠOPING VEĆ NA LJETO

Barcelona može odahnuti: Fifa im ukinula odluku o zabrani transfera!

Barcelona
Reuters (Ilustracija)
23.04.2014.
u 12:28

Fifa je na današnjem sastanku odlučila ukinuti odluku o zabrani transfera za Barcelonu.

Barcelona će na ljeto ipak moći kupovati igrače. Naime, Fifa je na današnjem sastanku odlučila ukinuti odluku o zabrani transfera za još uvijek aktualnog španjolskog prvaka.

Podsjetimo, Fifa je nedavno kaznila Barcelonu sa 14 mjeseci zabrane kupovanja igrača jer su Katalonci dovodili maloljetne igrače.

Barcelona se na tu odluku žalila, a Fifa je uvažila njihovu žalbu. Glavni razlog zašto je svjetska nogometna federacija uvažila žalbu Barce je činjenica da Fifa konačnu odluku o ovom slučaju ne bi mogla donijeti prije početka ljetnog prijelaznog roka.

I dok transfer Alena Halilovića iz Dinamo u Barcelonu nikad nije bilo pod upitnikom, Katalonci se sada mogu okrenuti dovođenju golmana Borussije iz Mönchengladbacha Marc-Andrea ter Stegena, koji je velika želja katalonskog kluba.

>> Nastavit ćemo s dovođenjem planiranih pojačanja, a kazna je nepravedna!

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
12:47 23.04.2014.

Pa oni su Barcelona,a neki klub iz tamo neke balkanske vukojebine,njih nitko ne smi je dirati niti kaznjavati,zar to nasima ni je jasno……..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije