Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Srušio se na terenu

Gomis: Moja bolest samo ružno izgleda

Soccer - Barclays Premier League - Swansea City v Sunderland - Liberty StadiumSwansea City's Bafetibis Gomis is tackled by Sunderland's Liam Bridcutt and Sunderland's Sebastian Larsson during the Barclays Premier League match at The Liberty Stadium, Swans
Foto: Press Association/PIXSELL
06.03.2015.
u 08:22

Gomis je prošao sve liječničke provjere, njegova je bolest nešto s čime mora živjeti, rekao je trener Swanseaja Garry Monk

Cijeli je White Hart Lane zanijemio u srijedu navečer nakon što se Swanseajev napadač Bafétimbi Gomis (29) u sedmoj minuti utakmice Swanseaja i Tottenhama srušio nasred terena. Ista je publika prije tri godine svjedočila nesreći Boltonova Fabricea Muambe koji je jedva izvukao živu glavu nakon što je tijekom utakmice doživio srčani udar.

Iz Swanseaja su potvrdili kako im je već otprije poznato zdravstveno stanje Gomisa koji se triput rušio na terenu još dok je igrao u Francuskoj. Gomis pati od vazovagalne sinkope gdje uslijed stresa ili jake emocionalne reakcije dolazi do nagla pada krvnoga tlaka što dovodi do smanjena protoka krvi u mozgu i pada u nesvijest, ali sama bolest nije opasna za život.

Francuz se zahvalio navijačima na podršci te objasnio kako njegova bolest "izgleda ružnije no što uistinu jest." – U posljednje sam vrijeme pod velikim stresom zbog očeve bolesti radi koje većinu vremena provodim putujući u Francusku i nazad. Žao mi je što nisam mogao pomoći Swanseaju u srijedu – rekao je Gomis.

Samo je dan ranije na Twitteru objavio sliku 15-godišnjeg Maxencea Besnarda koji je preminuo od posljedica moždana udara koji ga je zadesio dok je s prijateljima igrao nogomet.

>>Ovo su nogometaši koji su se srušili na terenu, među njima i dva Hrvata

>>Bafetimbi Gomis se onesvijestio na utakmici s Tottenhamom!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije