Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Borba za naslov

Armada ogorčena tragikomedijom Dinama i Lokomotive, evo što je poručila HNS-u!

Armada
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
1/5
15.04.2017.
u 17:22

Rijeka je danas napravila novi korak prema naslovu prvaka, rutinski je svladala Split s 2:0 i vratila prednost ispred Dinama na četiri boda.

Jučerašnja tragikomedija, parodija ili kako god nazvali utakmicu Lokomotive i Dinama u Kranjčevićevoj izazvala je brojne rasprave. Pobjeda Dinama uz asistenciju suca Pejina po tko zna koji puta podijelila je javnost, a najviše je razljutila navijače Rijeke koji su se nadali da će imati poštenu borbu za naslov prvaka.

No, jučer je Dinamo po drugi put u ovoj polusezoni uz evidentnu pomoć djelitelja pravde uzeo bodove, što je, naravno, natjeralo Armadu da na današnjoj utakmici Rijeke i Splita izrazi svoje nezadovoljstvo, koje je ovoga puta bilo usmjereno prema Hrvatskom nogometnom savezu.

"HNS, ped.., nogomet ste sje...", vikala je Armada u jednom trenutku, a odmah nakon toga dodala:

"Izađite na balkone, pozdravite šampione", jasno poručivši da ni zakulisne igre ne mogu spriječiti Rijeku da postane prvak Hrvatske.

A njihova momčad napravila je još jedan korak ka tome cilju, danas je rutinski svladala Split s 2:0 i vratila prednost ispred Dinama na četiri boda. U sljedećem kolu očekuje ih gostovanje u Puli, dok će drugoplasirani Dinamo dočekati Hajduk.

>>Petev o spornom trenutku: Soudani je bio nervozan. Tokić odgovorio na glasine o puštanju

Komentara 51

BE
beitsche
17:37 15.04.2017.

Zelim vam sve najbolje. Ali nemojte polemizirat. Imate sve u svojim rukama ako ovaj put ne budete prvaci onda ste si sami krivi. .

JO
jocorluka
17:47 15.04.2017.

Sta rijeka oće silom da dobije prvenstvo,od slaven belupa rijeka je trebala izgubit i od hajduka u splitu.Dakle medija u hr nije objektivna.

MI
mingo@
18:27 15.04.2017.

Hrvoje, kaj veliš sudac pomogal Dinamu? Ak si možda gledal ovu tekmu, po tvom mišljenju jel Maleš trebal dobit drugi žuti?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije