Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOBAR POSAO

Ante Rukavina u posljednji trenutak uspio otići u Dansku!

'30.07.2013., stadion u Maksimiru, Zagreb - Prva utakmica 3. pretkola Lige prvaka, GNK Dinamo - FC Sheriff Tiraspol. Ante Rukavina. Photo: Slavko Midzor/PIXSELL'
Slavko Midzor/PIXSELL
31.08.2015.
u 08:41

Dosadašnji nogometaš Dinama u Viborg je stigao kao želja trenera Johnnyja Molbyja, nekadašnjeg veznjaka danske nogometne reprezentacije.

Ante Rukavina novi je igrač danskog prvoligaša Viborga, piše Goal.com. Nekadašnja zvijezda Dinama jučer je finalizirala jednogodišnju posudbu u redove devetoplasirane momčadi tamošnje Superlige. Ante Rukavina godinama je, zbog visoke plaće, bio veliki uteg na godišnjem proračunu modrih, no sada se Dinamo riješio skupocjenog igrača.

Godišnja plaća hitronogog napadača u Maksimiru je iznosila gotovo 650 tisuća eura godišnje, a sada će dobar dio tog iznosa (do 200 tisuća eura) plaćati Danci. Viborg je prošle sezone iz drugoligaškog ranga ušao u elitu danskog nogometa, a sada nakon sedam odigranih kola na svom kontu ima tek osam bodova.

Najveći problem bio je baš napad, Viborg je u dosadašnjih sedam utakmica postigao samo pet pogodaka. A tu bi Ante Rukavina trebao pomoći. Dosadašnji nogometaš Dinama u Viborg je stigao kao želja trenera Johnnyja Molbyja, nekadašnjeg veznjaka danske nogometne reprezentacije.

>> Posljednji dan prijelaznog roka pratite OVDJE

>> I nogometaš Ante Rukavina poziva na zdraviji i aktivniji život

Komentara 1

RI
rikavac
22:45 31.08.2015.

hahaha moj Ante nekad si nada bio i mislilo se da ces postat igracina al nista od tebe. Visoko si letio i na kraju kako bude sa svima nisko padnu. U svakom slucaju sretno,nadam se da ces se opametit.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije