Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Želi ga Manchester City

Ćorić: Mamić je napravio priču za javnost, ali poduzet ću sve da odem iz Dinama!

Ante Ćorić i Zoran Mamić
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
1/5
07.11.2015.
u 12:56

- Mamićeve riječi sada mi više ništa ne znače. U protekla tri mjeseca nije se udostojio normalno me pozdraviti. Sve ću poduzeti da odem iz kluba, kazao je Ante.

Ni pomirljiva poslanica Dinamova izvršnoga predsjednika Zdravka Mamića ne nudi ni promil izgleda za preokret u slučaju razočaranoga Dinamova nogometaša Ante Ćorića. Mladić je Mamićevo obraćanje osluškivao u obiteljskom kafiću Play u Središću, a nakon što je čuo osnovne naglaske predsjednikova govora, nije ni milimetar odstupio od onoga što je rekao dan prije.

– Ostajem pri svome, želim otići iz Dinama. I sve ću poduzeti da se to dogodi – kazao nam je hladnokrvno i odlučno Ante Ćorić i dodao:

– Ali pritom želim da Dinamo dobro zaradi na meni.

Mamić vas je pomilovao, biranim je riječima govorio o vama?

– To mi sada više ništa ne znači. U protekla tri mjeseca nije se udostojio normalno me pozdraviti – odvratio je Ćorić.

Dakle, rastanak je neizbježan?

– Radi navijača i radi Dinama najradije ne bih da se to dogodi, ali kad se tako ponašaju prema meni, ne vidim drugu opciju osim odlaska. Ne boli me mala minutaža koju mi trener daje, to je najmanji problem, nego isključivo i jedino odnos prema meni. Evo primjera: tražio sam u klubu tri puta da mi daju trenera za individualni rad, obećali su mi da će mi ga dodijeliti, ali to se nije dogodilo. Kada sam ga pronašao sam, onda su se naljutili – zaključio je Ante Ćorić.

Tako je sada posve izvjesno da će Dinamo prerano izgubiti još jednoga dragulja, dečka na kojega se zagrebačka publika još nije ni navikla. Ćorićevo nezadovoljstvo, na žalost, nabujalo je do eksplozije. Sada se nameću samo dva scenarija, prvi koji nikome ne odgovara: ili na led, u 'duboko smrzavanje', dok ne promijeni ploču (što bi mu spustilo tržišnu vrijednost i onemogućilo Dinamu dobru zaradu) i drugi – hitna prodaja, dok je nadareni dečko još tražena roba.

Obitelj ga podržava

Već sada, naime, Dinamo može s Antom napraviti dobar posao. Kako saznajemo od ljudi bliskih Ćoriću, za njega je zagrizao Manchester City i već ovih dana njegova ponuda mogla bi sletjeti u Maksimir. Posrednik je u ovom poslu menadžer Ives Čakarun, koji stalno drži liniju s Manchesterom. Međutim, u redu stoje još i Porto, zatim Borussia (M) i Borussia (D). A Ante će ovih dana potpisati ugovor s portugalskom agencijom Doyen Sports, koja će ga zastupati u pregovorima i s Dinamom i budućim poslodavcem.

Antin otac Miljenko Ćorić ne želi nagađati o sinovu budućem klubu. Potvrđuje samo da to sigurno neće biti Dinamo.

– Ovakav Antin istup bio je isključivo njegova odluka i obitelj ga u tome podržava. Prvo je htio pričekati kraj polusezone, ali sada mu se previše toga skupilo i odlučio je reagirati. On je prije navršenih 18 godina sam odlučio ostati u Dinamu, a sada je isto tako odlučan otići – kazao je Miljenko Ćorić.

Kako gleda na Mamićev istup?

– On je slatkorječiv. No to je njegova priča za javnost, a istina je ipak nešto drugačija – dodao je tata Ćorić.

Suigrači mu okrenuli leđa

Zanimljivo, Anti Ćoriću jučer je na trening, na Hitrec-Kacianu, podršku došlo dati pedesetak navijača Dinama. Trening je bio zatvoren, ali momci su se ipak prišuljali ogradi i skandirali svome ljubimcu. Barem da mu se netko obratio na treningu. Doznajemo, naime, kako su i neki do jučer bliski suigrači zahladili odnos prema Ćoriću, koji više nema s kim iz kluba popiti kavu. I kako onda tankoćutnom 18-godišnjaku ne bi puknuo film.

>>Najavom kaznice Ćoriću Mamić griješi, zaslužuje veliku kaznu!

>>Ovo je pet stvari u kojima se razilaze Ćorići i Mamići

>>Ante Ćorić će biti kažnjen, a da bi igrao, mora se dokazati treneru

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije