Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DALEKO DOGURAO

Angel Di Maria nekad je vrijedio 35 lopti, a danas 75 milijuna eura

Angel Di Maria
Foto: Manchester United
27.08.2014.
u 14:23

– Bila je to teška nagodba – prisjeća se uz smijeh Di Maria događaja otprije 22 godine

Angel Di Maria stigao je u Manchester United za rekordnih 75 milijuna eura, iznos koji nikad u povijesti nije platio ni jedan britanski klub za nekog nogometaša. No nekad je vrijedio samo 35 lopti.

Zvuči smiješno, ali je tako. Još 1992. godine, kad je Di Maria imao četiri godine, primijetio ga je skaut Rosario Centrala i odmah shvatio o kakvom je talentu riječ. Na svoju žalost, nije ga mogao dovesti samo tako jer je mali Angel bio obećan lokalnom Toritu. No skaut Rosaria našao je rješenje.

– Bila je to teška nagodba, transfer je iznosio 35 lopti – prisjeća se uz smijeh Di Maria događaja otprije 22 godine.

Itekako je napredovao od tih dana, ali nije mu bilo ni najmanje lako. No motiv mu je bila alternativa koja se nudila ako ne postane nogometaš.

– Bio bih radnik u rudniku da nisam postao nogometaš.

>> Di Maria i službeno u Unitedu, postao je najskuplji u povijesti!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije