Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UOČI MAKSIMIRA

Bugari u problemima, Galabinov ne želi igrati dok je Petev izbornik!

Ivajlo Petev
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL'
1/2
06.10.2015.
u 08:07

Ivelin Popov ozlijedio se u ruskom prvenstvu, no oporavit će se do subote i utakmice s našom vrstom 
u Maksimiru

Oko naše nogometne reprezentacije atmosfera je daleko od idealne. No, ako nam to može biti nekakva utjeha, ni u Bugarskoj nije bajno. Uostalom, njihovi rezultati u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo daleko su lošiji od naših, zaostaju šest bodova za Hrvatskom. Što znači da teoretski mogu u dodatne kvalifikacije ispred Hrvatske. Trebaju im "samo" pobjede nad Hrvatskom u Maksimiru i nad Azerbajdžanom Roberta Prosinečkog kod kuće u Bugarskoj te poraz Hrvatske i na Malti.

Ivajlo Petev, izbornik Bugarske, dobro poznaje Maksimir, igrao je ovdje s Ludogorcem. I ne dolazi baš naročite volje. Primjerice, napadač Novare Andrej Galabinov otkazao je dolazak. Službeno je izvijestio da je ozlijeđen, no neslužbeno – ne želi igrati za Bugarsku dok je Petev izbornik. Dosad nije imao veliku minutažu za njegova mandata, a misli da zaslužuje više pa je sada "ozlijeđen". Ozlijeđen je, ali stvarno, bio Ivelin Popov. Zabio je gol za moskovski Spartak u 1:0 pobjedi u Saransku, ali je i zamijenjen u 67. minuti. Čim je stigao u Bugarsku, podvrgnuo se pregledima na kojima je utvrđeno da nije riječ o ozbiljnoj ozljedi te će biti spreman za Hrvatsku. K tome i dodatno motiviran, Ivajlo Petev vratio mu je kapetansku vrpcu (dosad je kapetan bio Svetoslav Djakov).

Bugarska reprezentacija, baš kao i naša, s pripremama za posljednje dvije utakmice kvalifikacija počela je jučer.

>> Neka oni koji bojkotiraju žive u svom svijetu, mi ćemo iz inata otići na Euro!

Komentara 8

MA
Majur
08:54 06.10.2015.

@melinda Pospremi suđe,nareži kruh,namaži paštetu na kruh.....budi korisna.

FC
fajter.coric
09:39 06.10.2015.

Kakava je ovo vijest buni se igrač koji uopće ne igra i kakvo ovo ima značenje za našu reprezentaciju..

MA
majeltomoguce
10:38 06.10.2015.

Bugari su kao i naši u silaznoj putanji. Čačić bi mogao preokrenuti situaciju (mada nije karizmatik, a takav bi nam sada trebao), ali bojim se da Čačić ne kuži ... kao što nije kužio niti Kovać - trebaju igrati samo najspremniji, a ne najbolji! Evo moli se Boga da Manđo bude spreman, pa čovjek i zdrav nije bio u formi već dugo. Zove se Šimunovića i Kramarića koji nisu igrali mjesecima, pa Pivarića koji je odigrao par dobrih utakmica ali on jednostavno nije kvaliteta za reprezentaciju. Isto tako forsira se Pjaca koji je meni super, no Pjaca je u velikom padu forme još od onih Albanaca... Dakle hrpa igrača koji ili ne igraju ili koji su totalno van forme! Dodajte tome Perišića koji je otišao u Inter (što mu je bilo, pa Kova je pobjegao glavom bez obzira od tamo), pa Srnu koji je gotov ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije