Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EL CLASICO

Jarni: Govorio sam i prije da će Modrić sigurno uspjeti u Realu

real, barcelona
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
16.04.2014.
u 09:30

Izgubi li večeras Barca, bit će joj to treći poraz u nizu, nakon Atletica u Ligi prvaka i Granade.

Grogirana Barcelona protiv Reala bez Cristiana Ronalda – tako će večeras u 21.30 Valenciji izgledati borba za Kraljev kup.

– Nažalost, Ronaldo neće igrati zbog ozljede. Trenutačno ga pokušavamo osposobiti za Ligu prvaka idući tjedan protiv Bayerna pa dnevno provodi pet sati na terapijama. No Real nije samo Ronaldo, dokazat ćemo to večeras i pobijediti Barcelonu – poručio je trener Real Madrida Carlo Ancelotti.

Izgubi li večeras Barca, bit će joj to treći poraz u nizu, nakon Atletica u Ligi prvaka i Granade.

Bivši igrač Reala Robert Jarni smatra da je kraljevski klub večeras mali favorit.

Modrić nezamjenjiv

– Barcelona je u padu cijele ove sezone, u dosta utakmica izgledala je neprepoznatljivo. Mislim da je ključni problem u Messiju koji je nakon Neymarova dolaska počeo lošije igrati, njih dvojica zasad nisu pokazala da mogu igrati zajedno. Vjerojatno su na Argentinca utjecali i skandali vezani za utaju poreza i pranje novca njegova tate – smatra Jarni, a o Realu kaže:

– Naravno da su bez Ronalda dosta slabija momčad, no čak i bez njega jači su prema naprijed od Barcelone. Ali problem im je obrana koja je dosta neuvjerljiva.

Foto: UESyndication/PIXSELL

Bivši hrvatski reprezentativac smatra da će ključ igre Reala biti Luka Modrić.

– Luka je uz Ronalda jednostavno nezamjenjiv za Ancelottijevu momčad, diktira tempo te momčadi. Govorio sam i prije da će Luka uspjeti u Realu, čak i kada je po dolasku prve sezone igrao nešto lošije – zaključio je Jarni.

Messi bojkotira trenera

A bivši trener Barcelone i Reala Radomir Antić smatra da Messi trenutačno bojkotira trenera Martina.

– Pa pretrčao je manje od sedam kilometara u utakmici protiv Atletico Madrida, što je nevjerojatno malo za takvog igrača. Mislim da je razlog bio taj što mu je trener rekao da igra kao krilo. To je bio njegov način da kaže da ne želi biti na toj poziciji. Ova je situacija slična onoj kada je Van Gaal prisilio Rivalda da igra na lijevoj strani, a on je sve lopte samo prosljeđivao prvom do sebe – rekao je Antić.

>>Ancelotti potvrdio: Ronaldo sigurno ne igra protiv Barcelone!

Komentara 4

KE
keepitreal
10:37 16.04.2014.

back to sarajevo

BL
Blender
09:58 16.04.2014.

Sve strucnjaci, Modric ovakav pa onakav. Real ovo ono, svaki dan isti clanci, pa dosadili ste vec lupetate jedno te isto!!

Avatar dystopia
dystopia
13:19 16.04.2014.

kad si takav vizionar mogao si znati da buš dobil cipelu iz sarajeva nakon par tekmi..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije