Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ISCO, KHEDIRA ILI ILLARRAMENDI?

Ancelotti: Imamo zamjenu za Modrića, ne trebamo kupovati pojačanje

Carlo Ancelotti
Foto: Reuters/PIXSELL
20.11.2014.
u 18:08

– Modrić je važan igrač, ali nadoknadit ćemo njegov izostanak. Imamo dobre igrače i stavit ćemo još jednog veznjaka uz Kroosa – rekao je Ancelotti

Trener Real Madrida Carlo Ancelotti uvjeren je da ima igrača koji mogu zamijeniti ozlijeđenog Luku Modrića i da nema potrebe dovoditi pojačanja.

– Modrić je važan igrač, ali nadoknadit ćemo njegov izostanak. Imamo dobre igrače i stavit ćemo još jednog veznjaka uz Kroosa – rekao je Ancelotti Radio Nacional de Espana.

Ancelotti nije htio otkriti tko će zamijeniti Modrića.

– Tu poziciju mogu igrati Khedira, Illarramendi ili Isco. Isco nije naviknuo igrati defenzivnije, ali mislim da ga možemo koristiti u nekim utakmicama. Tu je i mladi Medran koji sjajno radi i može biti četvrta opcija – rekao je Ancelotti.

Trener Reala ne misli na zimu kupovati zamjenu za Modrića.

– Ne, nećemo to napraviti jer možemo zamijeniti Modrića. Lani smo imali sličan problem kada se ozlijedio Khedira pa smo to riješili.

>> Carvajal: Imamo igrače koji mogu zamijeniti Modrića

Komentara 1

Avatar Danko - SLOBO danko
Danko - SLOBO danko
18:54 20.11.2014.

bez svih se može ali bez Ronalda i Lukice teško ....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije