Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AKCIJA SPLIĆANA

‘Ambasador Hajduk’ donosi 10.000 članova

Marin Brbić
Ivo Cagalj/PIXSELL
24.04.2014.
u 22:30

Voditelj odjela za članstvo Jasenko Ljubica izvijestio je da Hajduk trenutačno ima 4700 članova, a njegov je plan do kraja godine imati 10 tisuća članova.

Nova ideja predstavljena je u Poljudu, a zove se “Ambasador Hajduka”. Sve je jednostavno, tvrtka koja postane “Ambasador Hajduka” treba osigurati članovima kluba minimalni popust od 10 posto.

U Hajduku očekuju dobar odaziv zainteresiranih partnera iz ugostiteljstva i turizma. Dođete u kafić, koji je “Ambasador Hajduka”, izvadite člansku karticu kluba i popijete sok s 10 posto popusta.

Akcija je povezana s povećanjem broja članova, voditelj odjela za članstvo Jasenko Ljubica izvijestio je da Hajduk trenutačno ima 4700 članova, a njegov je plan do kraja godine imati 10 tisuća članova.

>> Licenca za Prvu ligu odbijena Hajduku, Splitu, Osijeku...

Ključne riječi

Komentara 8

LI
Lisabon
07:42 25.04.2014.

Kod kuce se najedes sira i jogurta sa znakom Hajduka.Onda popijes Pipi sa znakom Hajduka.Naravno cjelo to vrijeme nosis japanke sa znakom Hajduka.Prije izlaska do kafica maznes jedno hajducko pivo i onda u kaficu dobijes 10% popusta na kavicu.Na kraju dobijes proljev.

VK
vječni krojf
10:27 25.04.2014.

Haahaha,dali ce biti ambasadora i na zelenoj trznici pa da se uclane i zene koje ne posjecuju kafice.Ovo je dno dna,sirotinja koja nije sposobna sama nesto napraviti sada se upusta u clanstvo radi nekih postotaka.Odsada ce svaki clan Hajduka kad udje u takav kafic morati prvo pitati dali ce dobiti pice 10% jeftinije jer ce se desavati da bude isprike "nazalost danas to ne vrijedi"ili ce se to primjenivati samo van sezone.Bravo uprava Hajduka,bas ste vrijedni!

MA
magnum2013
12:37 25.04.2014.

Ova Dalmacija zaista bogata. Imaju kraljeve mandarina, kraljeve jogurta, kraljeve lopovluka, kraljeve dužnika u HR nogometu. Pa tko vas nebi volio.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije