Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Legendarni trener

Alex Ferguson: Zabrinut sam zbog dolaska Kloppa

Alex Ferguson
Reuters/PIXSELL
10.10.2015.
u 13:14

- Uprava mu mora vjerovati inače nema smisla što su ga doveli. On bi trebao odlučivati o transferima igrača jer nitko ne zna bolje od trenera koji mu igrači trebaju

Karizmatični Jürgen Klopp prije nekoliko dana prihvatio je novi izazov u karijeri i preuzeo Liverpool. Ta vijest odjeknula je svijetom, mnogi smatraju da će upravo on vratiti redse na stare staze slave. I sam je uvjeren da bi u narednim godinama Anfield mogao nakon dugo godina slaviti naslov prvaka, a o njemu se pohvalno izrazio i legendarni Sir Alex Ferguson, bivši trener najvećeg rivala Manchester Uniteda.

- Liverpool je napravio sjajan posao. Poznajem Kloppa prilično dobro s trenerskih sastanaka i seminara. Posjeduje snažnu osobnost, tvrdoglav je i odlučan, a njegova karijera u Borussiji bila je izvrsna. Uvjeren sam da će napraviti dobar posao, ali mi se ne sviđa sve ovo što govorim jer ipak se radi o Liverpoolu pa sam zabrinut, rekao je Ferguson pa dodao:

- Uprava mu mora vjerovati inače nema smisla što su ga doveli. On bi trebao odlučivati o transferima igrača jer nitko ne zna bolje od trenera koji mu igrači trebaju, zaključio je Ferguson.

>>Dejan Lovren je bivši, Jürgen Klopp već planira zamjenu za njega

Komentara 4

Avatar Lijekzabudale
Lijekzabudale
17:51 10.10.2015.

Alenka ..prosim lepo ....za jednog Slovenca veliki je uspjeh biti dobar trener u stolnom nogometu!

NO
nojemalo
17:08 10.10.2015.

ode lovran nazad u dinamo

Avatar Prava Hrvatina
Prava Hrvatina
15:08 10.10.2015.

Alex Ferguson tvrdi da je zabrinut zbog dolaska Kloppa jer Jürgen bi mogel zasjeniti njegovu baštinu i postiči bolje rezultate od njega.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije