Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dnevnik AS

Španjolci napravili nevjerojatan gaf, Modrića su proglasili - Srbinom

Modrić
Foto: Facebook screenshot
1/9
14.12.2016.
u 11:30

Španjolski sportski dnevnik AS, najčitaniji nakon Marce, napravio je niz gafova objavivši ljestvicu za Zlatnu loptu, a uz Modrića su stavili srbijansku zastavu!

Cristiano Ronaldo je po četvrti put osvojio Zlatnu loptu, nagradu za najboljeg nogometaša svijeta. Portugalac je pobijedio ispred Lionela Messija i Antoinea Griezmanna.

U izabrano društvo ušao je i naš Luka Modrić koji se nalazi na 17. mjestu. Navijači iz cijeloga svijeta uvjereni su da je hrvatski reprezentativac zaslužio bolji plasman, koji je nedavno proglašen najboljim veznim igračem španjolske lige.

Španjolski sportski dnevnik AS, najčitaniji nakon Marce, napravio je niz gafova objavivši ljestvicu za Zlatnu loptu, a uz Modrića su stavili srbijansku zastavu! 

Čudno pogreška za madridski dnevnik koji najviše objavljuje vijesti o Realu i Atleticu, njegova dnevna tiraža je više od 200.000 primjeraka.

No, nisu samo Modriću promijenili nacionalnost. Uz Riyada Mahreza stavili su tursku, a ne alžirsku zastavu, a napadač dortmundske Borussije Gabonac Pierre-Emerick Aubameyang 'postao je' Nigerijac.

>>Društvene mreže gore, navijači iz cijelog svijeta ujedinjeni: Sramota je što ste napravili Modriću!

Komentara 6

DA
dasdase
14:30 14.12.2016.

A to je jedini način da im se zastava nađe na popisu najboljih nogometaša.

GA
Gastarbeiter2
15:54 14.12.2016.

Jadni Modrić, hoće li moći to sve nekako da preživi? Bože što imamo vijesti da ne vjeruješ!

AR
ariseni
10:14 10.07.2017.

Drago Hudika piše o gafovima drugih novinara, a on napiše "SRBIJANSKU zastavu". Bravo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije