Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Street art foto natječaj

Izabrali smo sretne dobitnike vrijednih adidas Originals nagrada

uključi se u natječaj i oavoji vrijedne adidas Originals nagrade
Foto: Marketing VL
22.09.2014.
u 10:38

Žiri u sastavu adidasovih ambasadora, Oko i Bare iz kolektiva Pimp My Pump i Koraljka Jankulovski iz Večernjeg lista ocijenili su originalnost djela i same fotografije i izabrali pobjednike natječaja

Za sve posjetitelje portala pripremili smo foto natječaj u kojem vas darujemo vrijednim adidas Originals nagradama. Sve što je bilo potrebno napraviti je fotografirati omiljeno djelo s uličnih zidova i napisati kratak opis zašto je baš to djelo tvoj omiljeni street art.

Žiri u sastavu adidasovih ambasadora, Oko i Bare iz kolektiva Pimp My Pump i Koraljka Jankulovski iz Večernjeg lista ocijenili su originalnost djela i same fotografije i odlučili slijedeće:

Autor najbolje fotografije je Marko Boko iz Sinja koji osvaja ZX Flux tenisice i autorski crtež street art umjetnice Oko.
Autor druge najbolje fotografije je Dunja Kljajić iz Zagreba i osvaja ZX Flux tenisice i autorski rad Bare iz Pimp My Pump kolektiva, dok autor treće fotografije, Dorotea Kozarić iz Zagreba, osvaja ZX Flux tenisice. 

Čestitamo sretnim dobitnicima, a svim ostalima želimo više sreće drugi put! Dobitnici će o načinu preuzimanja nagrada biti obaviješteni putem e-maila.

Komentara 8

TR
tratinčica02
16:10 04.10.2014.

Vidim da neki sudionici skidaju fotografije s interneta. Dozvoljavate to??

Avatar Espada
Espada
11:24 01.10.2014.

Na natječaj se pojavila samo sredina moje fotografije, a gornji i donji dio su nestali. Naravno nema mogućnosti maknuti fotografiju ili nekoga kontaktirati.

TP
tonkica-palonkica-frr
22:45 02.10.2014.

Evo 10 minuta nakon što sam poslala ovu poruku, fotografija se pojavila. Ajde, hvala, onom tko je skužio pogrešku i intervenirao!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?