Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
natječaj

Pravila nagradnog natječaja ˝Večernjak me vodi na Bernays˝

Večernji i Barnays nagradni natječaj
Foto: Marketing VL
29.09.2014.
u 12:00

Sudjelujte u natječaju i osvojite jednogodišnje stipendije u vrijednosti 100.000kn za Edward Bernays, prvu Visoku školu za komunikacijski menadžment

I. Opće odredbe

Natječaj pod nazivom „Večernjak me vodi na Bernays“ raspisuje Večernji list d.o.o., Zagreb, Oreškovićeva 6H/1, OIB: 92276133102 (u daljnjem tekstu Organizator), u suradnji s partnerom Edward Bernays Visokom školom za komunikacijski menadžment, Zagreb, Ratkajev prolaz 8, OIB: 13055296868 (u daljnjem tekstu Partner).

II. Svrha Natječaja

Nagradni natječaj raspisuje se u svrhu promocije Večernjeg lista d.o.o. i Edward Bernays Visoke škole za komunikacijski menadžment.

III. Trajanje Natječaja 

Nagradni natječaj traje od 29. rujna 2014. god. do 22. listopada 2014. god.

IV. Pravo sudjelovanja

Pravo sudjelovanja na natječaju „Večernjak me vodi na Bernays“ (u daljnjem tekstu Natječaj) imaju kandidati koji se u Republici Hrvatskoj redovito školuju i koji su završili četvrti razred srednje škole odnosno kandidati koji će do kraja roka za preuzimanje nagrade ispunjavati uvjete za upis na diplomski studij.
Nemaju pravo sudjelovanja na Natječaju pojedinci koji su već ranije bili upisani ili koji su upisani na preddiplomski ili diplomski studij na Edward Bernays Visokoj školi za komunikacijski menadžment.

V. Nagrada

Dodjeljuje se ukupno četiri (4) nagrade, kako slijedi:
- pokriće troškova školarine za jednu godinu redovitog preddiplomskog studija „Mediji i kultura društva“ za dva pobjednika i
- pokriće troškova školarine za jednu godinu redovitog diplomskog studija „Odnosi s javnostima“ za dva pobjednika.

Nagrade se dodjeljuju pobjednicima koji zadovoljavaju uvjete za upis sukladno zakonskim odredbama i općim aktima Edward Bernays Visoke škole za komunikacijski menadžment te koji na poziv Partnera podnesu dokaze o ostvarivanju prava na sudjelovanje u ovom Natječaju.

Svi sudionici najmanje prvog kruga Natječaja koji su izvršili predviđene obveze imaju pravo na 5 % (slovima: pet posto) popusta na jednogodišnju školarinu redovitog studija prilikom upisa na Edward Bernays Visoku školu za komunikacijski menadžment u akademsku godinu 2014./2015.

VI. Način prijave i tema Natječaja

Za sudjelovanje u Natječaju kandidati se moraju prijaviti putem kontakt obrasca koji se nalazi na internetskoj stranici www.vecernji.hr, najkasnije do 5. listopada 2014. god.
Natječaj se sastoji se sastoji od dva kruga, a kandidati moraju izvršiti sljedeće:

1. Prvi krug (6. - 10. listopada 2014.)
a. U sklopu prvog kruga natječaja kandidati se moraju uključiti u Facebook grupu Večernjak me vodi na Bernays u kojoj aktivno trebaju sudjelovati u zadacima koje administrator postavi i aktivno komentirati i sudjelovati u raspravama na objavljene postove.

Prvi krug koji se odvija na Facebook grupi traje do 10. listopada u 12:00 sati, a najkasnije do 14. listopada žiri će donijeti odluku o kandidatima koji prolaze u drugi krug.
Stručni žiri čine dvoje predstavnika Večernjeg lista te jedan predstavnik Bernaysa koji na temelju kvantitete i kvalitete napisanih postova/komentara donose odluku o kandidatima koji ulaze u drugi krug natječaja. Osam najuspješnijih kandidata u prvom krugu natječaja ulazi u drugi krug.

2. Drugi krug (15. - 19. listopada 2014.)

a. U sklopu drugog kruga, kandidati će snimiti kratki video u trajanju do maksimalno 60 sekundi u kojem će na zanimljiv i kreativan način nastojati uvjeriti žiri da su baš oni najbolji kandidati za dobitnike jednogodišnjih školarina na Bernaysu.
Kandidati će svoje snimljene i obrađene video uratke prijaviti na portalu Vecernji.hr te će se isti video uradci objaviti i na službenoj Facebook stranici Bernaysa. Na dan 19. listopada u 23:59 sati zatvara se mogućnost slanja video uradaka, a stručni žiri kojeg će činiti dvoje predstavnika Večernjeg lista i jedan predstavnika Bernaysa će najkasnije 21. listopada donijeti odluku o dobitnicima nagrade. Četveročlani stručni žiri vrednovat će kvalitetu videa, način prezentacije pojedinih kandidata, način izražavanja te njihovo poznavanje i viđenje odnosa s javnošću kao struke kojom se žele baviti u budućnosti. Drugi dio ukupnog bodovanja odnosi se na broj lajkova samog videa na portalu Vecernji.hr i Facebook stranici Bernaysa.
b. Svi kandidati u drugom krugu bit će bodovani zasebno prema oba spomenuta parametra (ocjena žirija i broj lajkova koji je video dobio na portalu Vecernji.hr) pri čemu će se najveći broj bodova (8) dodijeliti najboljem kandidatu u kategoriji, 7 bodova drugoplasiranom, 6 bodova trećeplasiranom, 5 bodova kandidatu na četvrtom mjestu, i tako razmjerno sve do kandidata na 8. mjestu koji će dobiti jedan bod.
c. Pobjednicima natječaja proglasit će se sveukupno četiri kandidata koji su osvojili najveći broj bodova i to po dvoje u svakoj od kategorija: preddiplomski studij i diplomski studij.
d. Pobjednici Natječaja bit će objavljeni na internetskim stranicama www.vecernji.hr i www.bernays.hr najkasnije dana 22. listopada 2014. god.

VII. Obveze pobjednika
Pobjednici Natječaja imaju rok za preuzimanje nagrade i upis na Bernays najkasnije do 29. listopada 2014. zaključenjem ugovora o obrazovanju jer u protivnom gube pravo na nagradu.

Završne odredbe

VIII. Prijavom na Natječaj sudionici potvrđuju da su upoznati s pravilima Natječaja te da iste prihvaćaju u cijelosti.
Pogrešne ili nepotpune prijave su nevažeće i ne daju pravo sudionicima ni na kakvu naknadu ili pravo na sudjelovanje na Natječaju.
Organizator i Partner ovlašteni su na temelju diskrecijske procjene u bilo kojem trenutku i bez obrazloženja diskvalificirati bilo kojeg kandidata ako isti krši zakonske propise koji su na snazi u Republici Hrvatskoj ili svojim postupcima narušava ugled ili šteti interesima Partnera ili Organizatora.

IX. Prihvaćanjem Pravila Natječaja, kandidat jamči da je autor, vlasnik ili ima pravo na korištenje/objavljivanje podataka/materijala koje koristi tijekom Natječaja te snosi sve posljedice u slučaju eventualnog spora koji bi mogao doći od strane treće strane.
Sudionici Natječaja pristaju da Organizator i Partner predane i objavljene autorske radove objavljuju na vlastitim stranicama, stranicama trećih osoba i stranicama društvenih mreža, te da ih koriste za promociju Natječaja.

Organizator i Partner Natječaja sve prijavljene podatke/materijale uz potrebne dorade može koristiti za oglašavanje u svim medijima (televizija, novine, internet...), ali ih nisu obvezni koristiti u reklamne svrhe. Prijavom na Natječaj, sudionici pristaju na korištenje podataka u svrhu oglašavanja od strane Organizatora i Partnera. Sudionici se dostavom materijala za Natječaj odriču bilo kakvih potraživanja prema Organizatoru ili Partneru po bilo kakvoj osnovi.

X. Organizator i Partner se ni pod kojim uvjetima i ni na koji način neće smatrati odgovornim ukoliko neispunjenje obveza proizlazi iz razloga više sile ili bilo kojeg drugog razloga na koji ne može utjecati ili se smatrati odgovornim za njegov nastanak.

XI. Osobne informacije koje sudionici Natječaja dostave biti će upotrijebljeni za provjeru te potvrdu da su primili nagradu u slučaju osvajanja iste. Osobni podaci neće biti podijeljeni niti jednoj organizaciji ili pojedincu koji nisu povezani s Organizatorom ili Partnerom Natječaja.

XII. Nagrada ne može biti zamijenjena za gotovinu ili prenesena na drugu osobu te sudionici ne mogu zahtijevati nagrade u većim količinama ili drukčije nagrade od onih koje su navedene u ovim Pravilima.

XIII. Natječaj može biti prekinut ili izmijenjen u bilo kojem trenutku prema odluci Organizatora ili Partnera, objavom na internet stranicama Organizatora i Partnera.

XIV. U slučaju spora između Organizatora ili Partnera i sudionika Natječaja nadležan je sud u Zagrebu.

Sudjelujte u natječaju.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?