Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vešeraj

Poklonite svojoj ljubavi nešto originalno -  slobodno vrijeme

Vešeraj
Foto: Promo
13.02.2017.
u 10:50

Mjesec ljubavi donosi ono nešto posebno, hvata nas romantika, razmišljamo gdje ćemo izvesti bolju polovicu, što joj pokloniti kako ju razveseliti. 

Imamo prijedlog - poklonite vašoj ljubavi nešto originalno - sto posto će biti jako vesela. Umjesto da Valentinovo provede u kućanskim poslovima, okružena hrpama veša i navečer bude umorna, poklonite joj naš poklon bon. 

Prije sedam godina Luka Teuber se poželio uz studij baviti nečime što će ljudima koristiti i dati im puno slobodnog vremena. Dok su svi vršnjaci otvarali kafiće, on je odlučio u Zagrebu otvoriti Vešeraj (www.veseraj.hr)  koji ove godine obilježava sedmu godinu rada. U početku su mu se javljali poslovni subjekti, a danas ove usluge koriste i mlade mame i studenti, samci, obitelji i umirovljenici. Na početku je sam sve radio, prao i postao vrlo vješt u peglanju i dostavi veša i odjeće, no ubrzo su mu se pridružile i Nataša i Ljiljana, s više od 20 godina iskustva u pranju i glačanju rublja.

Evo i nekoliko zanimljivih podataka:  za otprilike sat vremena u „kućnom aranžmanu“  se ispeglaju 3-4 košulje, a  stroju za pranje rublja potrebno je čak 5 sati za pranje otprilike 5 kg rublja u nekoliko pranja. Da ne spominjemo sušenje rublja, skupljanje, slaganje, glačanje, potrošnju struje i vode i na koncu ono najvrijednije - vaše vrijeme. Koliko ono košta? Zamislite što biste mogli napraviti za npr 3 - 4 sata koliko je potrebno za glačanje nekoliko mašina veša.

I zato je Luka odlučio uljepšati Valentinovo trima damama i razveseliti ih upravo slobodnim vremenom. Vešeraj poklanja 3 poklon bona - svaki u vrijednosti od 300 kn za uslugu pranja, peglanja i dostave. 

Pa momci, brzo nam napišite zašto biste baš vi željeli pokloniti svojoj dragoj naš poklon bon i tri najsretnija vecernji.hr i Vešeraj nagrađuju.

Natječaj traje do 17.2., u podne kada objavljujemo dobitnike.

Sretni dobitnici su:

Mateo Gašparović
Damir Džakić
Tihomir Perković

Čestitamo!

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?