Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nagradni natječaj

Osvojite ulaznice za predstavu „Malo morgen“

predstava Malo morgen
Foto: Promo foto
21.09.2016.
u 17:34

Predstava je u subotu, 24. rujna u 20 sati u kazalištu KNAP

Najnovija predstava kazališta KNAP nastala je prema najnovijem tekstu hrvatskog komediografa, Nine Škrabe, koji je inspiraciju pronašao u slavnoj Gogoljevoj drami Kartaši, prema čijem je predlošku nastalo nekoliko filmskih i kazališnih adaptacija, kao i istoimena opera

Radnja predstave koja nam daje upute kako (pre)živjeti u ovom fejk svijetu u kojem sve vrvi prevarantima, lažovima, lopovima i beskičmenjacima, smještena je u Opatiju bajnu za jedan grandiozni kockarski stol u luksuznom hotelu, gdje će sraz petero vještih i osebujnih profi-kartaša rezultirati komedijom prepunom lukavih zapleta i neočekivanih obrata u kojoj nitko nije onakav kakvim se predstavlja i ništa nije onakvo kakvim se čini, što je svima nama dobro znana situacija naše neumitne svakodnevice.

- Georgij Paro zabavlja publiku, ali i samog sebe. Na samom kraju, kada se glavni varalica razotkrije kao nezaposleni glumac, jasno je koliko taj majstor teatra (čak i zlurado) uživa u ovakvom osvrtu na kazalište današnjice. - izjavila je naša novinarka, Bojana Radović

Glavna je ženska uloga povjerena Nancy Abdel Sakhi, glumici egzotične boje kože i afričkog podrijetla, poznatoj po glavnim ulogama u filmu Nafaka Jasmina Durakovića i predstavi Sumnja kazališta Planet art Marka Torjanca , kao i Krležinim legendama u kojima je ovo ljeto oduševila zagrebačku publiku na Gvozdu. Visoku tamnoputu damu, koja je u predstavi utjelovila tajanstvenu Amru, prati plejada naših legendarnih glumaca - Žarko Potočnjak, Tomislav Martić, Mladen Vasary i Željko Duvnjak - koji u borbi protiv lažnih diploma, lažnih obećanja, lažnih grudi, lažnih anketa - iako se laćaju kockarskog alata, nisu negativci. Malo morgen jer oni samo žele (pre)živjeti u ovom fejk svijetu.  

Za naše čitatelje osigurali smo 2 x 2 ulaznice. Pošaljite nam svoje osobne podatke (ime i prezime te kontakt telefon) na mail marketing@vecernji.net s naslovom „Malo morgen ulaznice“ i prvih dvoje koji nam pošalju mail osvajaju po dvije ulaznice.

Sretno!

Želite prijaviti greške?