Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dobitnici

Novi album Dine Merlina osvojili su...

Dino Merlin - Hotel Nacional
Foto: PR FOTO
16.10.2014.
u 10:38

Darujemo vam tri albuma "Hotel Nacional". Uključite se u natječaj!

Album, koji je bio u pripremi punih šest godina, sniman je u Sarajevu, Zagrebu, Istanbulu, Berlinu, Beču, Londonu, Stockholmu, New Yorku i Los Angelesu. Izvršni producent albuma je sam Dino Merlin dok su suradnici na albumu engleski producenti Yoad Nevo (Pet Shop Boys, Bryan Adams, Sugababes) i Richard Niles (Paul McCartney, Ray Charles, Tina Turner, Cher), mladi talentirani engleski kompozitor i producent Aaron McIntosh, turski virtuoz Hüsnü Şenlendirici, švedski jazzeri Marcos Ubeda i Gunnar Norden, zagrebački producenti Baby Dooks, Zvonimir Dusper i Enes Tvrtković, kao i Dinina ekipa iz Sarajeva Mahir Sarihodžić, Mahir Beathouse i mnogi drugi.

Prvi singl novog albuma je pjesma "Ruža" koja je bila izabrana kako bi potaknula mnogobrojnu Merlinovu publiku u regiji da se uključi u akciju pružanja pomoći ugroženima od poplava koje su pogodile Bosnu i Hercegovinu, Hrvatsku i Srbiju u svibnju, 2014. godine. Na albumu se nalazi ukupno 11 pjesama među kojima je i singl "Undo" iz 2011. godine, te svojevrstan bonus pod nazivom "Hotel Nacional Nevo Mix".

Sudjelujte u natječaju do subote 18. listopada u ponoć, a troje najboljih ćemo nagraditi.

Troje dobitnika su Ivana Galetić, Biljana Baranašić i Radmila Birač.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?