Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Osvoji

Nosi umjetnost, budi diva

Diva tunika
Foto: Promo foto
1/3
10.07.2015.
u 16:07

Večernji i Diva STYLE pozivaju te da nam pošalješ svoj najkreativniji look noseći tuniku by Saša Šekoranja

Voliš modu i šoping, svoje modne pothvate rado dijeliš s drugima, a svojim stilom privlačiš poglede gdje god se pojaviš? Prijavi se na natječaj Nosi umjetnost

Imamo odličnu vijest za tebe! Samo u DM prodavaonicama možeš pronaći magazin Diva STYLE s kojim dobivaš prekrasnu, dizajnersku tuniku by Saša Šekoranja koja će upotpuniti tvoj ljetni look. isprobaj sve načine na koje ju možeš nositi i pošalji nam fotke. Tri najkreativnija looka osvojit će Sundance poklon paket koji će se pobrinuti za tvoju kožu tijekom boravka na plaži i suncu.

U ovoj laganoj i prozračnoj tunici koja je oslikana motivom sa slike – hortenzijom plave boje, zasigurno ćeš zablistati u gradu, šetnji ili čak na plaži, dok će listanje čak 160 stranica magazina biti pravo osvježenje i opuštanje. Prenijevši motiv jedne svoje slike na tuniku, ovaj zaljubljenik u cvijeće omogućio je da umjetnost od sada, osim na zidu, postane i sastavni dio tvog ormara, ali i izgleda.

Prijavi se na natječaj „Nosi umjetnost"  do 20. srpnja jer možda baš ti osvojiš Sundance poklon paket koji će tvoje tijelo odlično pripremiti za sunce i ljetne vrućine.

>>Predstavljeno ljetno izdanje magazina Diva STYLE

>>Iza kamera modnog editorijala Diva Style

Želite prijaviti greške?