Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Na Mondu pronađite knjige već od 9,90 kn do kraja mjeseca

knjiga
Foto: ilustracija
PR
Autor
PR članak
13.11.2014.
u 15:11

Za sve knjigoljupce, 11. studenog započeo je sajam knjiga Interliber, a Mondo vam tom prilikom donosi najpoznatije naslove po odličnim cijenama.

Studeni je uvijek rezerviran za fantastične ponude knjiga, a ovogodišnji Interliber održava se od 11. do 16. studenog. I ove vas godine očekuje na tisuće sniženih naslova, predstavljanje novih knjiga i brojna gostovanja priznatih domaćih i svjetskih književnika. No, Mondo je za vas također pripremio Interliber ponudu sa sniženim naslovima deset najpoznatijih izdavačkih kuća.

Najveća ponuda knjiga na jednom mjestu

Interliber je idealna prilika da kupite dugo željenu knjigu po sniženoj cijeni. Uz to, prošećete 5. i 6. paviljonom Zagrebačkog velesajma te pronađete još nekoliko knjiga koje biste rado pročitali, a one vam se isto tako nude po promotivnim cijenama. 

Samo na Mondu knjige snižene do 30.11.

Ako niste u mogućnosti otići na Interliber, Mondo je za vas pripremio odličnu ponudu naslova po sniženim cijenama kojoj nećete moći odoljeti. Bez brige kupujte iz udobnosti svog doma i pregledajte veliku bazu knjiga na Mondu već od 9,90 kn. Za vas su svoje knjige do 30. studenog snizili Školska knjiga, Znanje, Knjigra, Fokus komunikacije, Leo komerce, Algoritam, Oceanmore i Mozaik, dok je Fraktura svoje naslove snizila do završetka Interlibera, 16. studenog, a VBZ čak do 15. siječnja 2015. godine. Poklonite si omiljeno štivo iz beletristike, provjerite kulinarsku ponudu i knjige o uređenju doma, dječju književnost te brojne druge atraktivne naslove. 

Sniženi naslovi za vas su dostupni na Mondu do 30. studenog, stoga požurite i provjerite Mondov književni kutak. Za narudžbe knjiga iznad 100 kn, dostava je besplatna.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?