Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Trener Splita

Mršić: Ožiljak od Hajduka je još tu, ali protiv Dinama želimo pozitivan rezultat

Split - Hajduk
Foto: Ivana Ivanović/Pixsell
14.02.2014.
u 11:43

Dinamo je naš najbolji klub, ima spoj iskustva i mladosti, dobro igraju, pokušavaju kao Barcelona napadati visoko. Presigurni su u pobjedu, bio ih i ja na njihovom mjestu

Netko će reći da je to put bez nade. Dinamo je u dvoboju protiv Splita apsolutni favorit, ali momčad Stanka Mršića uvijek se dizala kada je izgledalo da je u bezizlaznoj poziciji. Mršić protiv Dinama nema na raspolaganju Galović, Bilića, Ercega, Rugaševića, Vidović, Zagorca, Dujmovića i Vojnovića. I puno bolje momčadi teško bi nadoknadile izostanak osmorice standardnih igrača.

- Teško je reći što očekivati protiv dobrog protivnika. Tražit ćemo pozitivni rezultat, bod ili tri, a što će se dogoditi vidjet ćemo. Ožiljak od Hajduka još uvijek je tu, ali mi smo profesionalci i moramo se vratiti. Izgubili smo dobivenu utakmicu. Teško je reći da ćemo se vaditi, ali idemo odgirati dobru utakmicu. Dinamo drži presing, pojačao se, naivnost nas može skupo stajati. Nada je ostati neporažen. Dinamo napada preko bokova, u špici prijeti Čop. Pokretljiv je, opasan, traži gol šansu, ne čeka loptu. Morat ćemo obrani više pažnje posvetiti nego u utakmici protiv Hajduka. Neće biti tragedija ukoliko izgubimo - rekao je Mršić.

Zanimljivo, za nastup je upitan Henri Belle, barem tako tvrdi Mršić. Nedostaje osam igrača, Split će igrati na kontre, a Belle ide na klupu.

- Da smo imali dva mangupa u momčadi protiv Hajduka utakmica bi bila u našu korist. Od Bellea tražim da se uključi u momčad, da iscenira pokoji prekršaj, izbori loptu. Ne možemo mi dopustiti da nam par igrača ne sudjeluje u igri. Belle ima puno više kvalitete nego što daje. U 22 utakmice dao je tek dva gola, to puno govori - objasnio je Mršić.

Dinamov trener Zoran Mamić najavio je da želi u ovom dijelu sezone ostvariti sve pobjede.

- Vjerujem mu, Dinamo je naš najbolji klub, ima spoj iskustva i mladosti, dobro igraju, pokušavaju kao Barcelona napadati visoko. Presigurni su u pobjedu, bio ih i ja na njihovom mjestu - kratko će Mršić.

>>Hajduk preokretom u završnici do tri boda; Tudor hvali junaka Pašalića

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije