Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'šokirao organizam'

Tuširao se hladnom vodom tjedan dana. Evo što mu se dogodilo...

Tuširanje
Foto: Thinkstock
06.09.2016.
u 10:34

S obzirom na sve češće dokaze kako tuširanje u hladnoj vodi pomaže mršavljenju, pomaže održati kožu mladom i zategnutom, pomaže mentalnom zdravlju i preporučuje se osobama koje se intenzivno bave sportom, Green je odlučio provjeriti na svojoj koži kako će na njega djelovati tuširanje u hladnoj vodi tjedan dana.

Jedni tuširanjem započnu svoj dan, a drugi ga tuširanjem završavaju, odnosno, radije se tuširaju prije odlaska u krevet. 

Kako god bilo, rijetki su oni koji bi svoje tijelo šokirali tuširanjem hladnom vodom.

Upravo to je odlučio napraviti Nick Green, koji inače obožava duga tuširanja toplom vodom. I pritom, tvrdi, najbolje razmišlja i donosi važne odluke. 

S obzirom na sve češće dokaze kako tuširanje hladnom vodom pomaže pri mršavljenju, održava kožu mladom i zategnutom, pomaže mentalnom zdravlju i preporučuje se osobama koje se intenzivno bave sportom, Green je odlučio provjeriti na svojoj koži kako će na njega djelovati tuširanje hladnom vodom tjedan dana. 

Navikao je uživati u toploj vodi te je prvih 15 sekundi tuširanja hladnom izgledalo kao vječnost, opisao je za Men's Health. 

Ipak, odlučio je da će njegovo tuširanje idućih tjedana dana trajati dvije minute. Disao je ubrzano, a onda se polako počeo opuštati. 

Nakon tuširanja bio je prepun energije i produktivniji nego inače. Odmah je sjeo za stol i napravio listu zadataka koje mora obaviti u danu pred njim, a isti osjećaj ponavljao se svaki dan. 

Tvrdi kako je tjedan bio vrlo uspješan te je odlučio i dalje jutra započinjati tuširanjem hladnom vodom. 

"Ne volim se tuširati hladnom vodom, ne volim. Ali volim kako se dobro osjećam nakon toga".

>>Koliko često se tuširate? 7 razloga za manje odlazaka pod tuš

 

Komentara 14

DU
Deleted user
12:48 06.09.2016.

Večernjak nakon tople -otkrio i hladnu vodu!

ST
strsljen2013
11:28 06.09.2016.

Nakon tuširanja hladnom vodom naraslo mu je još jedno spolovilo. Neki će reći da je zbog hladne vode a neki da je to sreća. Tko će ga znati?

SM
SmellsLikeŠit
11:27 06.09.2016.

Čitao je večernjak tjedan dana. Evo što mu se dogodilo...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije