Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prisutnost soje

Ikea povlači Pastaalfar Fullkorn i Pastaalgar tjesteninu

ikea
Foto: Marko Prpić/Pixsell
01.10.2014.
u 10:53

Analiza Pastalgar Fullkorn i Pastaalgar tjestenina pokazala je prisutnost soje koja nije deklarirana na proizvodu. Kod osoba alergičnih na soju konzumacija ovih proizvoda može izazvati alergijsku reakciju. Proizvod je siguran za sve koji nisu alergični ili osjetljivi na soju.

Ikea upozorava kupce kako Pastalgar Fullkorn i Pastaalgar tjestenina, koje se prodaju u Ikeinoj trgovini švedske hrane, mogu sadržavati soju koja nije deklarirana na ambalaži. Za tvrtku Ikea sigurnost proizvoda predstavlja prioritet i zato povlači navedene proizvode kao mjeru opreza, neovisno o datumu proizvodnje.

Analiza Pastalgar Fullkorn i Pastaalgar tjestenina pokazala je prisutnost soje koja nije deklarirana na proizvodu. Kod osoba alergičnih na soju, konzumacija ovih proizvoda može izazvati alergijsku reakciju. Proizvod je siguran za sve koji nisu alergični ili osjetljivi na soju.

Kupci koji su alergični na soju, ili su iz bilo kojeg razloga zabrinuti za sigurnost proizvoda za konzumaciju, mogu vratiti PASTAÄLGAR FULLKORN i PASTAÄLGAR tjestenine u najbližu robnu kuću IKEA i dobiti puni povrat novca.

Ikea se ispričava kupcima zbog neugodnosti. Sve dodatne informacije kupci mogu dobiti na broju Službe za kupce 01/445-5444. 

>> Ikea: Ova ljuljačka može uzrokovati opasne ozljede. Vratite je!

>> Ikea evakuirana! Kupci dobili čaj i kavu

Komentara 2

Avatar Jana
Jana
11:20 01.10.2014.

Kada bi se svi ovako ponašali bilo bi lijepo.

BU
bubaclex
11:32 01.10.2014.

ovo je samo još jedna u nizu reklama za Ikeu. prozirno da prozirnije ne može bit. (tko uostalom kupuje tjesteninu u Ikei?!)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije