Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ne čekajte

5 stvari koje morate odmah izbaciti iz kupaonice

kupaonica
Foto: Thinkstock
30.11.2015.
u 14:50

Najteži je korak zauzeti stav: idem baciti što je višak. Ali kada se jednom uhvatite u koštac s tim, napravili ste velik dio posla

Kupaonica nije samo mjesto kamo se odlazimo istuširati prije počinka: to je naše malo mjesto relaksacije, SPA zona i komadić kozmetičkog raja u kojem svakodnevno provodimo vrijeme rezervirano samo za uživanje i uređivanje.

Ipak, jedna stvar može narušiti istinsko uživanje u vremenu koje posvećujemo samo sebi: nered i gomile stvari spremnih za bacanje u smeće.

Najteži je korak zauzeti stav: idem baciti što je višak. Ali kada se jednom uhvatite u koštac s tim, napravili ste velik dio posla.

Čak iako se to na prvu tako ne čini, neke "sitnice" iz naših kupaonica mogu biti potencijalno opasne za zdravlje. Riješite ih se...

Što biste trebali baciti i čega biste se trebali što prije riješiti, pročitajte na portalu Fashion.hr

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar pivapivic
pivapivic
20:59 30.11.2015.

Prvo. morate izbaciti štakore..

BR
brodludjaka
23:08 30.11.2015.

Totalna glupost ovog članka kao i onoga na tzv. Fashion. hr....

HR
HrvatskiPredsjednik
08:11 01.12.2015.

Čekam da napišete text do kraja.............................

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije