Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ilegalni objekti

Tribina za legalizaciju objekata pri gradskoj četvrti Sesvete

'legalizacija1_nnn_cit_140213'
'R. Michael Stuckey'
12.03.2013.
u 15:53

U gradskoj četvrti Sesvete održati će se dvije tribine čija je namjera pomoći građanima pri legalizaciji svojih objekata

Svi zainteresirani građani na području Sesveta danas će moći sudjelovati na tribinama za legalizaciju bespravno sagrađenih objekata.

Tribine će se održati na dvije lokacije i to u osnovnoj školi Sesvetske Sopice te osnovnoj školi Ivana Granđe.

Prva tribina počinje u 18 sati, dok će druga, ona u školi Ivana Granđe, započeti sat vremena kasnije, u 19 sati.

Cilj tribina je upoznati građane sa "svim što je Gradska uprava učinila da im taj posao olakša, kao i s prijedlogom smanjenja troška legalizacije, s ciljem da se u ovo krizno i recesijsko vrijeme – prema mogućnostima Grada – rasterete kućni budžeti tisuća naših sugrađana.", piše u priopćenju iz Ureda gradonačelnika.

Komentara 1

BT
blue time
19:52 12.03.2013.

Kod nas bespravno bez problema postaje pravno, mala zemlja za velika jednostavna rješenja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije