Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
oprez

Roditelji zabrinuti zbog priča o crnom kombiju i pedofilu u Novom Zagrebu

Morena Bajcer
Foto: Marko Prpić/Pixsell
Autor
Sandra Golemac
05.04.2014.
u 11:47

Iz Policijske uprave zagrebačke kažu da su sve dojave provjerili, ali da nijedna priča još uvijek nije utemeljena i utvrđena

Posljednjih nekoliko dana na društvenim mrežama zabrinuti roditelji upozoravaju sve na dodatni oprez djece jer se, tvrde, ponovno pojavio misteriozni crni kombi u kojem su trojica muškaraca koji vrebaju djecu i mame ih, navodno, papigom kako bi ih oteli. Osim toga, u Novom je Zagrebu prije mjesec dana primijećen proćelavi muškarac koji oko škola i vrtića djeci pokazuje spolovilo. Zabrinuta majka Morena Bajcer odmah je obavijestila policiju i ravnatelja škole.

– Pokrenula sam Facebook stranicu “Utrine OPREZ” kako bi što više roditelja doznalo za ovo i upozorilo svoju djecu – kazala je Bajcer, dok je ravnatelj OŠ Mladost u Utrini Mladen Konjević istaknuo da je policija sve provjerila i u civilu dežurala u kvartu. Plavi telefon, Hrabri telefon, Udruga roditelja Korak po korak te Ured pravobraniteljice za djecu za ove slučajeve, kažu, nisu čuli niti im se itko od roditelja i djece obratio za pomoć ili savjet. Iz Policijske uprave zagrebačke, naime, tvrde da su sve dojave provjerili, ali da nijedna priča još nije utemeljena.

– Molimo djecu da ne prilaze strancima ili kombijima i da o svemu sumnjivom obavijeste roditelje, a roditelje pozivamo da sve prijave nama – poručuju iz PUZ-a.

>> Makedonija: Tko siluje dijete mora na kemijsku kastraciju

Komentara 15

Avatar sanja_meyer
sanja_meyer
12:42 05.04.2014.

Svi danas hodaju sa tim mobitelima i svaku glupost slikaju pa dajte slikajte i taj kombi i tog celavog muskarca.

DU
Deleted user
14:13 05.04.2014.

treba provjerit sve papige

ZY
zypo100
15:35 05.04.2014.

opet širite paniku među ljudima malo malo pa neko pusti takvu priću

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije